Anasayfa Haber Bülten Dell ve VMware Türkiye’deki İş Ortaklığını Genişletiyor

Dell ve VMware Türkiye’deki İş Ortaklığını Genişletiyor

Dell Technologies ve VMware, markalarının gücünü bir araya getirerek müşterilerine, tüm çözümlerini uçtan uca sunmak üzere iş ortaklıklarının genişlettiklerini açıkladı.

Her geçen gün biraz daha farklılaşan bulut atmosferi birçok organizasyon için BT karmaşasına yol açarken, bu sorunu çözmeye yardımcı olma konusunda Dell Technologies, VMware ile birlikte bulutun nerede bulunduğu fark etmeksizin, özel buluttan genel bulutlara ve en uç noktalara kadar her konumda altyapı ve operasyonlar sunuyor.

IDC’ye göre, şirketlerin yüzde 70’inden fazlası çoklu bulut ortamları kullanıyor ve birçok şirketin veri merkeziyle ilgili olarak karşı karşıya kaldığı en büyük zorluk, başarılı bir çoklu bulut stratejisi geliştirmek. Birden fazla bulutta çalışmak, organizasyonların çok sayıda yönetim konsolu ve farklı süreçler kullanmaya başlamalarına yol açıyor. Bu da yenilik sürecini sekteye uğratıyor ve karmaşayı artırıyor.

Hibrit bulut yaklaşımı, bulutların ötesine geçerek tanıdık bir yönetim ara yüzü sunan ve genel anlamda deneyimi basitleştiren, ideal bir çözüm. Bulutu benimseyenlerin yüzde 83’ünün veri merkezinden buluta kadar tutarlı altyapı ve operasyonlar arayışında olduğunun belirlendiği VMware araştırmasıyla birlikte Dell Technologies’in yeni ürün ve çözümleri özellikle bu zorluğun üstesinden gelecek şekilde tasarlandı.

Dell Technologies’in önümüzdeki dönemdeki bulut stratejisinde; kurumların birden fazla bulut kullanma ihtiyacının yanı sıra genel bulut ile kendi bünyelerinde oluşturdukları veri merkezlerinde aynı deneyimi sunacak altyapılar yer alıyor. IDC verilerine göre, bütünleşik altyapılarda zirvede yer alan Dell Technologies, VMware ile bu alandaki gücünü artırıyor. Örneğin, Dell EMC’nin VXrail çözümü ile VMware Cloud birlikte, sorunsuz çalışması için geliştiriliyor.