Anasayfa Haber Microsoft To-Do Mac App Store’da

Microsoft To-Do Mac App Store’da

Microsoft To-Do Mac App Store

Microsoft To-Do uygulaması Mac App Store platformundaki yerini aldı.

Apple uygulamaları Microsoft Store’a gelirken, Microsoft uygulamaları da Mac App Store’a gelmeye devam ediyor. Geçtiğimiz hafta üretkenlik uygulaması için ön siparişler alınmaya başlamıştı.

Bu ön sipariş süreci ise ücretsiz olan uygulamanın herkes için sunulduğunda otomatik olarak yüklenmesi için başlatılmıştı. Geçen bir haftanın sonunda Microsoft To-Do Mac App Store için çıkışını yapmış durumda.

Mac için To-Do uygulaması tasarım ve özellikler anlamında diğer sürümleriyle benzer bir tablo çiziyor. Windows uygulamasında olduğu gibi listelerinizi ve görevlerinizi kişilerinizle paylaşabiliyor ve bunları renklerle özelleştirebiliyorsunuz. Uygulama yapmak istediğiniz şeyleri sıraya koymak adına size oldukça yardımcı olacak yetenekleri ile de göz dolduruyor.

Kişiselleştirilmiş günlük planlayıcı olan Günüm (My Day) ile yapacaklarınıza odaklanmanız sağlanıyor. Listelerinizi her yere her cihaza taşıyabiliyorsunuz. Yapacaklarınıza notlar ve hatta 25 MB boyuta kadar dosya eklentisi ekleyebiliyorsunuz. Outlook ve To-Do arasında görevlerinizi senkronize etmeniz de mümkün. Birden fazla hesap ekleyerek okul, iş ve kişisel listelerinizi ayırmak elinizde.

macOS 10.13 veya üstü sürüme ihtiyaç duyan uygulamayı Mac App Store’dan indirmek için buraya tıklayabilirsiniz.

İlginizi çekebilir: Apple iCloud Microsoft Store’da