Anasayfa Haber Bülten Yeni Renault Kadjar Satışa Sunuldu!

Yeni Renault Kadjar Satışa Sunuldu!

Renault’nun C-SUV segmentindeki temsilcisi Yeni Kadjar, Türkiye’de satışa sunuluyor.

Yeni krom ızgarasının yanı sıra yeniden tasarlanmış ön ve arka tamponları ile eski modellerden farklı olmayı amaçlayan Yeni Kadjar, Touch, Touch Roof ve Icon donanım seviyeleri ile 158.250 TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıkıyor.

Yenilenen Kadjar, geleneksel SUV tasarımına sadık kalırken, elbette belli modern farklılıkları içinde barındırıyor. Yeni Kadjar’da konfor, kalite ve ergonomik tasarım ön planda tutulurken, yeniden tasarlanan iç mekan ile daha konforlu bir sürüş deneyimi vaat ediliyor.

Yakıt verimliliğini amaçlayan 1.3 TCe benzinli motor, Yeni Kadjar ile birlikte Türkiye’de Renault ürün gamında ilk kez pazara sunuluyor. 140bg (manuel/EDC) ve 160bg (EDC) olarak üç farklı versiyona sahip bu yeni nesil motor, İttifak ve partneri Daimler ile birlikte geliştirildi.

Gösterge panelinin orta kısmında yer alan 7 inçlik yeni dokunmatik multimedya ekran, daha yüksek parlaklığa ve hassasiyete sahip. Yeni Kadjar, sürücü, ön yolcu, yan ve perde hava yastıkları, Acil Fren Destek Sistemi, Yokuş Kalkış Destek Sistemi, hız sabitleyici ve sınırlayıcı güvenlik ekipmanlarıyla beraber geliyor.

17 ve yeni 19 inç olmak üzere iki jant seçeneğine sahip Yeni Kadjar, “Ural Yeşil”, “Demir Mavi” ve “Arsenik Gri” olmak üzere üç farklı yeni renk seçeneği ile sunuluyor.

C şeklindeki LED farlar, Yeni Kadjar’ın görünümüne katkı sağlarken, yeni krom ızgara, yeniden tasarlanmış ön ve arka tamponlar, yeni tasarım özellikleri arasında yer alıyor. Yeniden tasarlanan arka tamponda, Kadjar’a daha güçlü bir yol duruşu kazandıran krom detaylar yer alıyor.

Kadjar, 527 litre ile kendi segmentinde en geniş bagaj hacmine sahip modeller arasında yer alıyor. Arka koltuk sırtlığı, “Easy Break” kolları yardımıyla anında katlanabiliyor. Aynı zamanda, ön yolcu koltuğu da katlanarak düzleşebiliyor ve böylece 2,5 metre uzunluğa sahip eşyalar rahatça yüklenebiliyor.

Ön kapılardaki saklama alanları, 1,5 litrelik su şişesinin sığabileceği genişliğe sahip. Arka kısımda ise yolcuların telefon, tablet, oyun konsolu gibi cihazlarını şarj edebilecekleri iki adet USB soketi bulunuyor.

Yeni Kadjar, Türkiye’de ilk kez Renault müşterilerine sunulan 1.3 TCe motora sahip. 1.3 TCe benzinli motor, 140 (manuel/EDC) ve 160 bg (EDC) olmak üzere iki farklı güç seçeneğiyle pazara sunuluyor. Bu yeni nesil motor, İttifak ve partneri Daimler ile birlikte geliştirildi. İki ortağın en üst kalite standartlarıyla geliştirilen motor, daha önceki TCe motora kıyasla daha geniş bir güç seçeneği, daha fazla tork (özellikle düşük hızlarda) ve daha düşük CO2 salımına sahip.