Anasayfa Haber Bülten Monster Notebook Kadıköy’de Yeni Teknik Merkez Binasını Açtı

Monster Notebook Kadıköy’de Yeni Teknik Merkez Binasını Açtı

Monster Notebook, Kadıköy’de açtığı yeni teknik merkez binası ile kullanıcılarına hizmet vermeye başladı.

Markanın tüm müşteri memnuniyeti çalışmalarının düzenleneceği edileceği yeni teknik merkez binası, aynı zamanda sunulan hizmetlerin ileri taşınabilmesi için gerekli AR-GE çalışmalarına da ev sahipliği yapacak.

Açılışı yapılan teknik merkezde uzman teknik ekip kullandıkları tanılama ve test cihazları sayesinde kullanıcıların karşılaştıkları sorunları teşhis edilebiliyor. Teknik servise gelen ürünler ön değerlendirmeye alındıktan sonra tespit edilen sorunla ilgili istasyona yönlendiriliyor. Her biri Monster Notebook ve partnerlerinin kapsamlı eğitiminden geçen teknisyenler, bu sayede kullanıcıların sorunlarını gidermeyi amaçlıyor.

Şirketin kurduğu tedarik ağı ve geniş yedek parça deposu, normal şartlarda haftalar sürebilecek parça değişimi gibi işlemlerin bile vakit kaybedilmeden yapılmasını sağlayacak. Bu sayede kullanıcılar teknik servise getirdikleri ürünü bir saat sonra dahi teslim alabilecekler. Hizmet süresi konusunda son derece iddialı açıklamalarda bulunan Monster’ın hedefi, tüm kullanıcılarının sorunlarını en fazla üç iş günü içerisinde çözebilmek.

Monster hizmetlerinden biri de tüm kullanıcılarına satın aldıkları ürünün kullanım ömrü boyunca ücretsiz bakım hizmeti sunması. Kullanıcılar ürünlerini 6 ayda bir Monster servisine getirerek veya anlaşmalı kargo şirketleri aracılığıyla ücretsiz olarak göndererek toz temizliği ve termal macun değişimi gibi işlemleri ücretsiz gerçekleştirebiliyorlar.