Anasayfa Haber Bülten WoW’un Rise of Azshara Eklentisi Oyunculara Açıldı

WoW’un Rise of Azshara Eklentisi Oyunculara Açıldı

World of WarCraft’ın ek paketi Battle for Azeroth devam ederken, kadim bir düşman Great Sea’nin derinliklerinden yükseliyor.

Genişleme paketinin ikinci büyük içerik güncellemesi olan Rise of Azshara sırasında Alliance ve Horde, aralarındaki vahşi savaştan bile daha büyük bir tehdit olan Queen of the Tides’a (Dalgaların Kraliçesi) karşı savaşmak zorunda kalacak. Rise of Azshara, oyuncuları büyük ganimetlerle dolu yepyeni mekanlara götürecek iki yeni bölgeyi oyuna getiriyor: Naga’ların batmış şehri Nazjatar ve mechanical gnome’ların evi, gizemli Mechagon. Ayrıca yeni 8 boss’luk raid Azshara’s Eternal Palace (Azshara’nın Sonsuzluk Sarayı), Mythic mega-zindan Operation: Mechagon, Essences sistemi ve çok daha fazlası oyunculara sunuluyor.

Denizler yarılarak naga’ların batmış başkentini ve Kraliçe Azshara’nın tahtını gözler önüne seriyor. Oyuncuların Nazjatar’ı keşfederken naga hakimiyetine başkaldıran Unshackled veya Ankoan halklarından biriyle güçlerinizi birleştirmesi; hatta NPC müttefiklerinizle birlikte maceraya atılması mümkün.

Mechagon şehri ve çevresindeki hurdalık arazileri tehdit altında. Sürgün edilmiş Prens Erazim ve Rustbolt Resistance’la bir araya gelerek teçhizat ve hazine bulmak için bölgeyi araştırabileceksiniz. Ardından oyuncular Karazhan tarzındaki yeni “mega-zindan” Operation: Mechagon’da deli bir kralı tahtından indirecekler.

Oyuncular 8 boss’luk raid’de Nazjatar’ın en kudretli savunucularını ve en korkunç yaratıklarla kozlarını paylaşacaklar. En sonundaysa korkunç Queen Beneath the Tides’a (Dalgaların Altındaki Kraliçe) karşı gelinecek.