Anasayfa Haber Age of Mythology Definitive Edition Gelebilir

Age of Mythology Definitive Edition Gelebilir

Age of Mythology Definitive Edition

AoE serisinin Definitive Edition sürümleri sonrasında Age of Mythology Definitive Edition sürümünün de gelebileceği söyleniyor.

2002 tarihli oyun klasiklerinden Age of Mythology yenilenmiş bir versiyonu ile karşımıza çıkabilir. İddialara göre, 2014 yılında sunulan Age of Mythology Extended Edition sonrasında Microsoft tarafından bir yeniden düzenleme için çalışmalara başlanmış durumda.

İlginizi çekebilir: Age of Empires II: Definitive Edition Steam’e Geliyor

Microsoft, Age of Empires 2 ve Age of Empires 3 oyunlarının definitive edition sürümleri ile uğraşırken bir taraftan da Relic Entertainment Age of Empires 4 oyununu geliştirmekle meşgul.

E3 2019 sırasında açıklamalarda bulunan Age of Empires yaratıcı direktörü Adam Isgreen’in yenilenmiş sürümler bittikten sonra Age of Mythology ekibinin geri dönebileceğini ima etmesi ise söylentileri ateşledi.

Öte yandan, daha 5 yıl önce gelen Extended Edition sonrasında gelecek yeni bir sürümün ne kadar ilgi çekeceği ise merak konusu. Yine Extended Edition için çok yakında sunulması planlanan yeni bir yamadan da bahsediliyor. Bu yama ile oyunun açıklarının düzeltileceği ve çeşitli oyuncu sorunlarının ortadan kaldırılacağı ifade ediliyor.