Anasayfa Haber GOG Galaxy 2.0 Oyun Platformlarını Birleştiriyor

GOG Galaxy 2.0 Oyun Platformlarını Birleştiriyor

GOG Galaxy 2.0

GOG Galaxy 2.0 ile Steam, Epic Games Store, Origin ve Battle.net oyunlarınızı bile içe aktarabilirsiniz.

DRM koruması olmayan oyunların yer aldığı CD Projekt oyun platformu GOG uygulamasını tamamen yenilenmiş olarak oyuncularla buluşturmaya hazırlanıyor. Şu an için kapalı beta sürecinde olan ve kayıt yapılarak kullanılabilen GOG Galaxy 2.0 özellikle oyun koleksiyonlarını tek bir yerde toplamak isteyenlerin oldukça hoşuna gideceğe benziyor. Uygulama PC ve konsol platformlarındaki oyunlarınızı içe aktarmakla kalmayıp başarımlarınızı ve oynadığınız süre gibi detayları da gösterebiliyor.

Yine arkadaşlarınızın çapraz platformlardaki başarılarını, oyun süresi kilometre taşlarını ve o anda oynadıkları oyunları görüntüleyebiliyorsunuz. Arkadaşlarınız arasındaki koleksiyonu en geniş kişiyi görmek ve en fazla oyun oynayan olma gibi kategorilerde onlarla rekabete girmek de mümkün. Kişisel verilerinizin kesinlikle üçüncü partilerle paylaşılmadığını ve bilgisayarınızda casusluk yapılmadığının da altı çiziliyor. Tek tıklama ile GOG sunucularından içe aktarılan oyunları ve arkadaş verilerinizi kaldırma şansı da elinizde.

Açık kaynaklı entegrasyonlarla daha fazla platformu uygulamaya bağlama ve yeni özellikler ekleme özelliği sunulurken, kütüphanenizdeki tüm özelleştirme ile değişiklikler bulutta saklanıyor ve tüm cihazlarınızda eş zamanlanıyor.

Galaxy 2.0 platformuna GOG hesabınız ile birlikte Xbox Live, Steam, Epic Games Store, Battle.net, Origin, PlayStation Network ve Uplay hesaplarınızı da bağlamak mümkün. Daha fazla özelliğin ise kapalı beta sonrasında getirileceği ve şu an için bilinen bazı sorunlar olduğuna da dikkat çekiliyor.

Galaxy 2.0 kapalı betasına dahil olmak için buraya tıklayarak kayıt yaptırabilir ve gönderilen davetle beta sürümü kullanmaya başlayabilirsiniz.