Anasayfa Haber PUBG PC Versiyonu İçin Dev Güncelleme Yayınlandı

PUBG PC Versiyonu İçin Dev Güncelleme Yayınlandı

PUBG PC için yeni güncelleme

PUBG PC versiyonu için oyun deneyimini baştan aşağıya değiştiren yeni bir güncelleme yayınlandı.

PUBG PC için yayınlanan 5.4 GB’lık güncelleme ile beraber oyuncuları yeni silah, araç ve haritalar üzerinde yapılan birçok değişiklik karşılıyor.

Yeni PUBG güncellemesiyle birlikte oyuna küçük ama ölümcül bir canavar olan 45 kalibre Deagle, soğuk savaş döneminden kalma amfibik taarruz aracı BRDM-2 ve patlayabilen Gelişmiş Yakıt Bidonları ekleniyor.

Bunların haricinde yeni güncellemeyle birlikte aynı zamanda oyuna Kenarlara Tutunma özelliğinin de eklendiğini görmekteyiz. Böylece oyuncuların daha stratejik düşünmesine olanak sağlayacak olan yapımcı firma ayrıca oynanış kısmını da daha zengin bir hale getiriyor. Lafı daha fazla uzatmadan, sizleri yeni güncelleme ile gelen yenilikler ile baş başa bırakıyoruz.

Yeni Araç: BRDM – 2

Soğuk savaş döneminden kalan BRDM-2, yeni güncelleme sonrasında zırhlı Rus UAZ’ın yerini alıyor. Oyunun tüm haritalarında İşaret Fişeği kullanılarak çağrılan bu araç, hem su üzerinde hem de karada gidebiliyor.

PUBG PC için yeni güncellemeYeni Silah : 45 Kalibre Deagle

Yeni güncelleme ile birlikte aynı zamanda oyunda 45 Kalibre Deagle tabancası da ekleniyor. Tabancalar arasında en yüksek hasarı verebilen Deagle, namlu hızıyla da dikkat çekiyor.

Toplamda 62 birim hasar verebilen yeni tabancaya, hem kırmızı hem de hologram nişangahlı dürbünler, çeşitli şarjörler ve omuz üstünden nişan alırken kolaylık sağlayabilecek lazer işaretçisi takılabiliyor.

PUBG PC için yeni güncellemeOynanış Yenilikleri : Kenarlara Tutunma

Oynanış kısmında yapılan değişiklere de gelecek olursak, bizleri oyuna eklenen Kenarlara Tutunma mekaniği karşılıyor. Bahsi geçen bu yeni özellikle birlikte oyuncuların daha stratejik bir şekilde düşünmesi olanak sağlayan yapımcı firma, aynı zamanda kullanıcıların 2.5 metreye varan engellere tırmanmasına da olanak sağlıyor.

Bu özellik sayesinde oyuncular daha önceden ulaşamadıkları yerlere artık ulaşabileceklerinden, rakiplerini hiç beklemediği anda saf dışı bırakabilecekler.

PUBG PC için yeni güncellemeGelişmiş Yakıt Bidonları

Oyuna yeni eklenen özelliklerinden birisi de gelişmiş yakıt bidonları olarak karşımıza çıkıyor. Eskiden yerden loot olarak topladığımız benzin bidonları artık ateş ettiğimizde patlayarak çevresindeki oyunculara hasar verebilecek.

İlginizi Çekebilir: 150.000 TL’lik Oyun Sisteminde Ödüllü PUBG Turnuvası