Anasayfa Haber CD Projekt RED Yeni Bir Cyberpunk Oyunu Daha Geliştiriyor

CD Projekt RED Yeni Bir Cyberpunk Oyunu Daha Geliştiriyor

Cyberpunk

CD Projekt RED daha Cyberpunk 2077’yi oyuncularla buluşturmadan aynı evrende geçen başka bir oyunun daha çalışmalarına başladı.

CD Projekt RED (CDPR) tarafından Cyperpunk 2077 ile birlikte gizemli bir yeni AAA rol yapma oyunu (RPG) daha geliştirildiği ortaya çıktı. Polonyalı bir web sitesine açıklama yapan şirket, bu diğer oyunun da bir Cyberpunk başlığı olduğunu, yeni bir The Witcher oyunun ise yakın zamanda gelmeyeceğini ifade ediyor.

Her iki oyunun da geliştirilmiş RED Engine 4 gibi yeni teknolojileri, sanat varlıkları ile dokularını ve Night City dünyasını paylaşacağı belirtiliyor. CDPR Başkan Yardımcısı Pitor Nielubowicz, Cyberpunk’ın evreninde geçecek olan sonraki büyük projenin gerçekten çok büyük ve kendileri için yenilikçi olduğuna dikkat çekiyor.

Stüdyonun The Witcher ile de benzer bir yaklaşımı benimsediğini not olarak düşelim. Şirket üç ana oyun ve bir kart oyunu ile oyuncuları oldukça memnun etmişti. Hali hazırda yeni oyun için bu kadar heyecan varken de şirket bundan da istifade etmiş olacak.

Yeni oyun hakkında şimdilik az ama merak uyandıran detaylar paylaşan CDPR’ın bu oyun hakkında detayları 16 Nisan 2020 sonrasında paylaşacağını tahmin ediyoruz.

İlginizi çekebilir: Cyberpunk 2077 Neredeyse 100 GB Alan Kaplayacak