Anasayfa Haber Samsung Galaxy Note 10 Tanıtım Tarihi Açıklandı

Samsung Galaxy Note 10 Tanıtım Tarihi Açıklandı

Samsung Galaxy Note 10 tanıtım tarihi

Samsung Galaxy Note 10 tanıtım tarihi resmi olarak açıklandı.

Samsung Mobile tarafından yapılan duyuruya göre, Note 10, Note 10 Plus ve Note 10 5G modellerinin tanıtılacağı Galaxy Unpacked 2019 etkinliğinin 7 Ağustos tarihinde New York’ta gerçekleştirileceği açıklandı.

Tanıtım tarihinin duyurulduğu kısa tanıtım videosunda S Pen’e ve tek bir kamera sensörüne odaklanan Samsung, aynı zamanda son zamanlarda yapılan sızıntılara da göndermede bulunuyor. Hatırlarsanız, geçtiğimiz hafta Samsung’un yeni Note 10 Plus modelinin görüntüleri TechTalk TV tarafından servis edilmişti.

Servis edilen görüntüler ile beraber Note 10’un tasarımını gözler önüne seren TechTalk TV, bu kısımda Note 10’un ekranın tam ortasında delikli bir kamera kurulumuna yer verileceğini belirmişti.

Note 10 Nasıl Olacak?

Son paylaşılan raporlar doğrultusunda Note 10 modelinde 6.3 inç, Plus modelinde ise 6.75 inç büyüklüğündeki bir ekrana yer verileceği iddia ediliyor. Bunun yanı sıra ana kamera tasarımında da bir takım değişikliklere gidecek olan Samsung’un, bu kısımda P30 modellerinden aşina olduğumuz dikey kamera kurulumuyla karşımıza çıkacağı da konuşuluyor.

Bunlara ek olarak, yayınlanan kısa tanıtım videosu ile Samsung S Pen kaleminin tasarımında da bir takım değişikliklere gideceğini de onaylıyor. Hemen aşağıdan bahsi geçen kısa tanıtım videosunu izleyebilirsiniz.

İlginizi Çekebilir: Google, Airdrop Benzeri Bir Uygulama Üzerinde Çalışıyor