Anasayfa Haber SwiftKey Beta İle Puppets Özelliği Sunuldu

SwiftKey Beta İle Puppets Özelliği Sunuldu

SwiftKey Beta Puppets

SwiftKey Beta ile sunulan Puppets özelliğiyle karşınızdaki kullanıcılarla animasyonlu hayvanlarla iletişim kurmanızı sağlanıyor.

Microsoft, Android için SwiftKey klavye uygulamasına geliştirmeler yapmayı sürdürüyor. Son olarak, gelen 7.3.4.17 güncellemesi ile SwiftKey Beta Puppets (Kuklalar) özelliğini kullanıcılarla buluşturuyor.

Apple Animoji ile benzer şekilde çalışan animasyonlu emoji özelliği Puppets yüz hareketlerinizi kullanıyor. Böylece emoji kullanmak yerine Microsoft panda, kedi, köpek, baykuş ve dinozor gibi animasyonlu kuklalar da tercih edebilmenizi sağlıyor.

SwiftKey Beta PuppetsKuklaların suratlarını hareketli hale getirmek için yüz ifadelerinizi kullanmanın yanı sıra, sesinizi kaydedip görüştüğünüz kişiye video mesaj olarak gönderebiliyorsunuz. Bu video dosyaları için en fazla izin verilen süre ise 30 saniye. Özelliğin hala geliştirme aşamasında olduğunu da bir kez daha hatırlatalım.

Puppets dışında SwiftKey Beta sürümü ile gelen pek fazla yenilik bulunmuyor. Google Play Store üzerinden bu beta sürümü indirmek için buraya tıklayabilirsiniz.

İlginizi çekebilir: Google, SwiftKey Uygulamasına Erişim Engeli Verecek