Anasayfa Haber WhatsApp QR Kod İle Kişi Ekleme Özelliğini Test Ediyor

WhatsApp QR Kod İle Kişi Ekleme Özelliğini Test Ediyor

WhatsApp QR Kod ile kişi ekleme özelliği

WhatsApp, QR Kod ile kişi ekleme özelliğini Android kullanıcıları için test ediyor.

Yeni paylaşım seçeneklerini test eden WhatsApp’ın, şimdi de yeni kişi ekleme özelliği üzerinde çalıştığı ortaya çıktı. WABetaInto’ya göre, WhatsApp QR kod ile kişi ekleme özelliğini Android kullanıcıları için test ettiğini görüyoruz.

Şirketin geride bıraktığımız Mayıs ayında QR kod kısayolu özelliğini test ettiği ortaya çıkmıştı. Konuyla ilgili araştırmalarına devam eden WABetaInfo, WhatsApp’ın yakın zaman içerisinde bir QR kod okuyucusuna sahip olacağını belirtti.

WhatsApp’ın Android 2.19.189 beta güncellemesiyle tespit edilen özellik sayesinde, kullanıcılar uygulamada yer alacak olan QR kodlar yardımıyla yeni kişileri hızlı bir şekilde rehberlerine ekleyebilecekler.

Aynı zamanda kullanıcılar kendi bilgilerini aynı şekilde QR kod kısayolu sayesinde başka kişiler ile paylaşabilecekler. Bunun yanı sıra bu özelliğin istenildiği zaman devre dışı bırakılabileceğini belirtmekte yarar var.

Şimdilik, bahsi geçen bu özelliğin ne zaman kullanıma sunulacağı ile ilgili WhatsApp cephesinden resmi bir açıklama yapılmadı.

İlginizi Çekebilir: Facebook, WhatsApp ve Instagram Neden Çöktü?