Anasayfa Haber Samsung Galaxy Note 10 Görselleri Sızdırıldı

Samsung Galaxy Note 10 Görselleri Sızdırıldı

Samsung Galaxy Note 10 Görselleri

Resmi olduğu iddia edilen Samsung Galaxy Note 10 görselleri lansmana 1 ay kala ortaya çıktı.

7 Ağustos tarihinde lansmanı yapılacak olan Samsung Galaxy Note 10 için sızıntılar devam ediyor. Şimdi ise resmi olduğu iddia edilen Samsung Galaxy Note 10 görselleri sızdırıldı. Görsellerde siyah ile birlikte Huawei P30 Pro modelinin gradyan mavi-mor sedef görünümlü renk şemasını andıran bir başka renk seçeneği görülüyor.

Samsung Galaxy Note 10 GörselleriArkada beklendiği gibi üçlü kamera kurulumunun yer aldığı Galaxy Note 10 ince çerçevesi, önde Galaxy S10 modelindeki gibi ancak bu defa üst ortada yer alan nokta selfie kamerası ve kavisli cam tasarım dikkat çekiyor. Cihazda bir parmak izi okuyucusunun gözükmemesi ise ekrandan parmak izi okuma özelliğinin olabileceğine işaret ediyor. Ek olarak, fiziksel tuş sayısı da 1 adet eksiltilmiş. Tahminler güç veya Bixby tuşunun gitmiş olabileceği yönünde.

Samsung Galaxy Note 10 GörselleriCihazın iki farklı sürümünün olacağı da söylentiler arasında. Küçük ekranlı sürümün 6.3 inç, büyük ekranlı sürüm olacak Note 10 Pro’nun ise 6.75 inç ekranla geleceği söyleniyor. Bir de 5G bağlantı seçeneği olan başka bir sürüm daha gündemde.

İlginizi çekebilir: Samsung Galaxy Note 10 İçin Resmi Video Yayınlandı