Anasayfa Haber YouTube Premium İçin Otomatik Video İndirme Özelliği Geldi

YouTube Premium İçin Otomatik Video İndirme Özelliği Geldi

YouTube Premium Otomatik Video İndirme

YouTube Premium için otomatik video indirme özelliği hizmete sunuldu.

Google ücretli abonelik ile kullanılabilen YouTube Premium servisine yeni bir özellik daha ekledi. YouTube Premium otomatik video indirme özelliği sayesinde, kullanıcıların abone oldukları kanallara yeni eklenen videoları doğrudan cihaza indirilecek.

Premium üyelik ile kullanıcılar Android cihazlarında videoları resim-içinde-resim (picture-in-picture) modunda izleyebiliyor veya arka planda videoları dinleyebiliyorlar. Ayrıca videoların indirilerek çevrimdışı izlenebilmesine de olanak sağlanıyor. Yeni özellik ise kullanıcıların ilgilendiği başlıklar veya abone oluna kanallara yakın zamanda eklenen videolar için ayar yapmasını ve bu videoların doğrudan cihaza indirilmesini sağlıyor.

Yenilik ile abonelerin en son videoları kaçırmamalarının sağlanması hedefleniyor. Ayrıca, videoların indirilerek çevrimdışı oynatılmasına izin verilmesi sayesinde, internete bağla olma zorunluluğu da ortadan kalkıyor. Şimdilik sadece bazı kullanıcılara sunulduğu gözlenen bu özelliğin tüm abonelere ne zaman sunulacağı ise belirsiz. YouTube Premium henüz ülkemize hizmet vermiyor. Ama Android kullanıcıları YouTube Go uygulamasını indirerek ücretsiz şekilde videoları indirebiliyorlar.

İlginizi çekebilir: YouTube Kullanıcıları Önerilen Videolar Konusunda Daha Fazla Kontrol Sahibi Olacak