Anasayfa Haber Call of Duty Modern Warfare Gunfight Modu Tanıtıldı

Call of Duty Modern Warfare Gunfight Modu Tanıtıldı

Call of Duty Modern Warfare Gunfight

Call of Duty Modern Warfare Gunfight modu düzenlenen canlı yayın ile beraber tanıtıldı.

Call of Duty Modern Warfare Gunfight modu CouRageJD, TeePee, Syndicateve ve LEGIQN gibi ünlü Twitch yayıncılarının katılım sağladığını canlı yayın ile beraber tanıtıldı.

Düzenlenen canlı yayın sırasında oyunun 2v2 modu olacak Gunfight hakkında bir takım bilgileri oyuncular ile paylaşan geliştirici firma, aynı zamanda oyunun bu moduna ait olan ilk oynanış görüntülerini de bizlerle paylaştı.

Daha önceden belirtildiği gibi Gunfight modunda oyuncular 2v2 şeklinde mini haritalarda mücadele edecekler. Bunun yanı sıra, toplamda 6 turdan oluşacak olan oyunun bu modunda ayrıca oyuncular özel olarak tasarlanmış kapalı alanlarda savaşacaklar.

Bununla birlikte oyuncular oyunun bu modunda her iki turda bir değişen birincil ve ikincil silahları kullanacaklar. Bunun haricinde, her tur 40 saniye sürecek ve belirlenen bu sürenin sonunda ortaya bir bayrak çıkacak.  Daha sonrasında ise hayatta kalan oyuncular bayrağı ele geçirmeye veya karşı takımı yok etmeye çalışacak. Son olarak hemen aşağıdan oyunun Gunfight moduna ait olan oynanış videosunu izleyebilirsiniz.

İlginizi Çekebilir: Age of Wonders III Ücretsiz Olarak Steam’de