Anasayfa Haber Overwatch Hilecilerinin Oyunları Kapanacak

Overwatch Hilecilerinin Oyunları Kapanacak

mccree-overwatch-summer-games

Overwatch’ın başındaki isim Jeff Kaplan, bundan sonra hile yapan oyuncuların oyunlarının kapanacağını söyledi.

Hilecilerin oyunu kapandı diye oyuncu kaybına uğrayan takımın diğer oyuncularına herhangi bir yaptırım uygulanmayacak. Yani dereceli maçlara girenler puan kaybetmeyecek. Hilecileri ise zor günler bekliyor.

 

Videoda aslında sadece hileye karşı alınan önlemlerden bahsedilmemiş. Oyuna ilerleyen günlerde eklenecek olan yeniliklere de yer verilmiş:

  • Senelik olarak düzenlenen Summer Games (Yaz Oyunları) etkinliği bu sene normalden daha erken başlayacak. Tam tarih verilmedi.
  • Etkinliğin aktif olduğu üç hafta boyunca, her hafta yeni bir challenge (meydan okuma) görevi olacak. Challenge görevleri, daha önce de karşılaştığımız Ana’s Bestet Challenge ve Baptiste’s Reunion Challenge görevleri gibi olacak. Oyuncuları her görevin sonunda epic kalitesinde bir kostüm bekliyor.
  • 31. oynanabilir karakter beklenenden biraz daha geç gelecekmiş. Daha önce yayınlanan bir kısa hikayede Baptiste’in Talon için çalıştığı yıllarda tanıdığı Mauga isimli arkadaşına ağırlıklı olarak yer verilmişti. Tahmin ediyoruz, bir sonraki oynanabilir karakter o olacak. Henüz bir doğrulama yapılmadı. Jeff Kaplan videoda yeni karakterden “he” diyerek bahsettiği için onun erkek olduğuna eminiz sadece.