Anasayfa Haber Tetris Effect PC İçin Geliyor

Tetris Effect PC İçin Geliyor

Tetris Effect PC

Tetris Effect PC için sadece Epic Games Store platformuna özel olarak çıkıyor.

Geçtiğimiz yıl sadece PlayStation 4 için özel olarak sunulan Tetris Effect, şimdi de PC platformuna adım atıyor. Oyunun yayıncısı Enhance Games tarafından çeşitli geliştirmelerle oyunculara sunulacak olan oyun sadece Epic Games Store’da olacak.

Orijinal PlayStation sürümü ile klasik türe getirdiği görsellik, müzikler ve hatta sanal gerçeklik oynanışı sayesinde birçok ödül alan yapımın PC sürümünde de sanal gerçeklik desteği sunulacak. Desteklenen sanal gerçeklik sistemleriyse Oculus Rift ve HTC Vive olacak. Ek olarak Tetris Effect, PC için özel olarak 4K ve üstü çözünürlük, yüksek kare oranı, ultra-geniş monitörler için destek ve farklı grafik seçenekleri sunacak.

Oyun için ön sipariş verildiği takdirde masaüstü duvar kağıtları ve 7 şarkılık dijital albüm gibi dijital ürünlere de sahip olunabilecek. Bu sınırlı süreli teklif, oyunun 23 Temmuz tarihindeki çıkışından sonra 6 Ağustos’ta sona erecek. Oyunun şu anki fiyatının 55,20 TL olduğunu ve daha sonra 69,00 TL’ye yükseleceğini de belirtelim.

Tetris Effect PC minumum sistem gereksinimleri ise şöyle:

İşletim Sistemi: Windows 7/8/10 (64-bit)
İşlemci: Intel i3-4340
Bellek: 4 GB RAM
Grafikler: NVIDIA GTX 750 Ti eş değeri veya üstü
DirectX: Sürüm 11
Depolama: 5 GB boş alan
Ses Kartı: DirectX 11 uyumlu
Ekstra Notlar: Sanal gerçeklik (VR) için GTX 1070 veya üstü

İlginizi çekebilir: Torchlight Ücretsiz Oldu!