Anasayfa Haber YouTube Premium Türkiye İçin Kullanıma Sunuldu

YouTube Premium Türkiye İçin Kullanıma Sunuldu

YouTube Premium Türkiye

ArtIk YouTube Premium Türkiye için de kullanılabilir durumda.

Reklamsız YouTube ve YouTube Music deneyiminin yanı sıra, YouTube Originals için erişim sunan YouTube Premium bundan böyle ülkemize de sunulmuş durumda. YouTube Premium için aylık 16,99 TL fiyat ödemeniz gerekiyor. Ayrıca üye olduğunuzda 3 aylık ücretsiz deneme süresi veriliyor.

YouTube Premium neler sunuyor?

Youtube Premium sayesinde mobil cihazınızda, masaüstünde veya televizyonda reklamsız YouTube deneyimi size sağlanmış oluyor. Ek olarak, mobil verinizin kısıtlı olduğu veya internete bağlanamadığınız anlar için videoları indirebilmeniz mümkün.

YouTube Premium Türkiye

Premium ile gelen diğer bir önemli özellik ise arka planda oynatma. Bu sayede videonuz başka bir uygulama açtığınızda bile kesintiye uğramadan arka planda devam edebiliyor. Müzik dünyasında da reklamsız, internete bağlı değilken ve ekran kapalıyken bile kolayca keşfe çıkabiliyorsunuz. YouTube Originals ise en popüler oyuncuların özgün dizilerini filmleri için bir keşif bölümü sunuyor.

YouTube Premium Türkiye fiyatı

Başta da belirttiğimiz gibi 3 aylık ücretsiz deneme sonrasında servis için aylık 16,99 TL ödemeniz gerekiyor. Ek olarak, aile üyeliği için avantaj sağlanıyor. Hanenizde yaşayan 13 yaş ve üzeri en fazla 5 aile üyesi için 1 aylık deneme süresi sonrasında aylık ücret 25,99 TL.

YouTube Music Premium Türkiye için hazır

Reklamsız, internetsiz ve kapalı ekranla müzik dinlemek için kullanabileceğiniz bu servis 3 aylık ücretsiz deneme süresi veriyor. Ardından ödenecek ücret ise aylık 13,99 TL. Orijinal albümler, çalma listeleri, single’lar, videolar ve çok daha fazlasını içeren servise masaüstünden ve mobil uygulamadan erişme olanağına sahipsiniz.

YouTube Premium Türkiye

İlginizi çekebilir: YouTube Premium İçin Otomatik Video İndirme Özelliği Geldi