Anasayfa Haber Sigma, Overwatch’ın Yeni Kahramanı Olacak

Sigma, Overwatch’ın Yeni Kahramanı Olacak

Blizzard, Overwatch evreninin 31. oynanabilir karakteri Sigma için fragman yayınladı.

Blizzard belirli aralıklarla Overwatch’a yeni oynanabilir karakterler ekliyor. Bu karakterler genellikle oyuna eklenmeden evvel kısa hikaye, fragman veya oyun için ipuçları ile oyunculara önceden haber veriliyor. Brigitta’nın oyun için yayınlanan sinematik fragmanlardan birinde gözükmesi ve Doomfist’in Numbani’deki eskort aracından kullandığı eldiveni çalması gibi.

Baptiste için yayınlanan kısa hikayeden sonra gözler o hikayedeki karakterlerden biri olan Mauga‘ya çevrilmişti. Herkes bir sonraki karakterin Talon saflarından gelen bir tank olacağını düşünüyordu.

Overwatch-Mauga-Hero-31

Talon tahimini doğru çıkmış gibi gözüküyor ancak 31. karakter Mauga değil, Sigma olacak. Blizzard yeni karakter için özgeçmiş videosu yayınladı.

Kendisi bir astrofizikçi ve ilgi alanı ise yer çekimi. Fragmanda, yaptığı deneylerden dolayı bir çeşit kişilik bölünmesi yaşadığını görüyoruz. Bu bölünme oyun mekaniği olarak karşımıza nasıl çıkacak henüz bilmiyoruz. Karakterin nasıl bir rol üstleneceği konusunda da soru işaretleri var. Zırhından yola çıkarak onun bir tank olduğunu düşünüyoruz.

Oyunda yerçekimini bir silah olarak kullanan başka bir karakter daha var, Zarya. Yeni karakter ile onun arasında bir bağ olup olmadığı da merak konusu.