Anasayfa Haber Bülten Samsung 27 İnç LC27FG73: 144Hz Gaming Monitör

Samsung 27 İnç LC27FG73: 144Hz Gaming Monitör

Samsung 27 İnç LC27FG73 Kavisli Quantum Dot 1ms Freesync 144Hz Gaming Monitör modeli ile oyunculara en çok sevilen ve aranan özellikleri bir arada sunuyor…

Kavisli ve Süper Hızlı

1 MS’LİK TEPKİ SÜRESİ (MPRT)

Samsung, kendi üstün VA paneline gelişmiş hareket bulanıklığı azaltma teknolojisi katarak 1 ms MPRT (hareketli resim tepki süresi) ile ilk kavisli monitörünü başarıyla üretti ve bu, tüm ekranda hareket bulanıklığı olmaksızın eşi benzeri görülmemiş oyun performansının keyfini çıkarmanızı sağlıyor.

– Hafif titreşimler meydana gelebilir ve en hızlı mod veya daha hızlı mod seçilirse FreeSync kullanılamayabilir. – 1 ms MPRT spesifikasyonu için kurumsal testler esas alınmıştır. Tepki süresi test koşullarına göre değişiklik gösterebilir.

Kesintisiz, kusursuz oyun

YENİLEME HIZI 144 HZ

144 Hz ekran yenileme hızı takılma ve bulanıklığı en aza indirerek kesintisiz bir oyun deneyimi sunar ve aynı zamanda kullanıcı dostudur. 60 Hz/120 Hz ayarlar her defasında ekran ayar menüsüne gitmek zorunda kalmadan monitör performansınızı ekran üzerinde yapmanızı sağlar.

Oyun deneyiminizi yeniden tanımlayın

RENKLERİN DÜNYASI: QUANTUM DOT

Quantum dot teknolojisi sayesinde yaklaşık %125 sRGB renk kapsamına sahip kavisli oyuncu monitörü şimdi daha geniş, daha zengin, daha net ve hiç olmadığı kadar gerçekçi renkler ile oyun deneyiminizi gerçekçi kılıyor.

Tüm oyun tarzları için optimize edildi

ÇOKLU OYUN MODLARI

LOL 2016 Dünya Şampiyonası finalisti Samsung Galaxy Takımı ile uyum içinde geliştirilen CFG73’ün varsayılan oyun görüntüleme modları, siyah gama düzeylerini, kontrast oranlarını, keskinlik ve renk değeri ayarlarını FPS, RTS, RPG veya AOS gibi tüm oyun türleri için anında optimize eder.

Gerçek oyun ortamına girin

OSD PANELİ

Oyuncular için özel olarak tasarlanmış Samsung’un OSD panel menüsü ile önemli oyun ayarlarını bir bakışta görebilir ve kısayol tuşlarını kullanarak bu ayarları istediğiniz şekilde değiştirebilirsiniz. İyi Tasarım ödülüne sahip monitörünüzü ayarlayın ve hemen oyuna başlayın.

Hassas ekran ayarı

YÜKSEKLİĞİ AYARLANABİLİR

CFG73’ün en zorlu oyunlar için tasarlanmış sağlam dikey ayağı alan kısıtlaması olmadan eğilerek, döndürülerek ve yüksekliği ayarlanarak size hassas kontrol sunar ve oyundaki mücadelenizde avantaj kazandırır.

Sizi içine çeken kavis

1800R KAVİSLİ EKRAN

Sektörün öncüsü 1800R kavisli ekranı ile size başka hiçbir monitörün yaşatamayacağı oyun deneyimini yaşatır. Göz koruma modu ve Flicker Free(titreşimsiz) teknolojisi göz yorgunluğunu azaltır ve daha yüksek konforla daha uzun süre oyun oynayabilmenizi sağlar.

Şimdi daha net kontrast ile siyah ve beyaz

3000:1 KONTRAST ORANI

Samsung’un gelişmiş VA panel teknolojisi tüm ekranda ve köşelerde ışık sızıntısını en aza indirir, en karanlık ve en parlak sahnelerde dahi koyu siyah ve parlak beyaz renkler için sınıfının en iyisi 3000:1 kontrast oranı sunar.

Takılmadan Oyun Oynama

AMD FREESYNC
AMD FreeSync teknolojisiyle tüm aksiyon oyunlarını takılmadan oynamanın keyfine varacaksınız. Ayrıca oyun modu, karanlık sahneleri tüm ayrıntılarıyla görmenizi sağlamak için farklı oyun türlerine göre optimize edilmiş ekran ayarlarını kolayca seçmenizi sağlar.

Samsung 27 İnç LC27FG73 Kavisli Quantum Dot 1ms Freesync 144Hz Gaming Monitör Türkiye Fiyatı: 2549,00 TL

ADVERTORIAL – REKLAM