Anasayfa Haber Bülten ASUS, PA90 Mini PC Modelini Tanıttı

ASUS, PA90 Mini PC Modelini Tanıttı

ASUS, PA90 Mini PC’yi, Boğaziçi Üniversitesi Mithat Alam Film Merkezi’nde gerçekleştirdiği etkinlikte tanıttı.

Fotoğraf ve prodüksiyon dünyasından profesyonel isimlerin de katıldığı etkinlikte, katılımcılara sektör ekosistemi, donanım performansının önemi ve ASUS’un yeni ürünleri hakkındaki deneyimler aktarıldı. Etkinlik kapsamında PA90 Mini PC ile birlikte yüksek renk gamına sahip ProArt monitörler hakkındaki deneyimler de paylaşıldı.

PA90 Mini PC’nin, sektördeki performans beklentisini fazlasıyla karşıladığını belirten ASUS MiniPC Ürün Müdürü Recep Kulan, “ProArt serisindeki tüm ürünlerimiz, sektör profesyonellerinin tüm ihtiyaçları göz önüne alınarak, özel olarak tasarlandı. Bu serideki ürünler, yüksek performans ve geniş kullanım alanı sunuyor. i9 işlemci, NVIDIA Quadro ekran kartı ve 64 GB RAM ile güçlendirilmiş PA90, ısınmaya karşı özel sıvı soğutma sistemi ve geniş bağlantı seçenekleriyle birleşiyor.” dedi.

Profesyonel iş uygulamaları için kullanıcılara sunulan ASUS ProArt PA90, yüksek sistem gereksinimlerine sahip uygulamalarda bile kesintisiz ve hızlı bir çalışma ortamı sunuyor. ProArt monitörler ise, desteklediği standartlarla birlikte sektör gereksinimlerini fazlasıyla karşılıyor ve profesyonellerin çözüm ortağı oluyor. ASUS’un olağanüstü iş performansı sağlayan ProArt serisi, en üst düzey performans isteyen milyonlarca video düzenleyici, 3D animatör, fotoğrafçı, colorist ve diğer içerik üreticileri için güçlü bir platform olarak öne çıkıyor.