Anasayfa Haber Call of Duty Modern Warfare Multiplayer Modundan Yeni Video

Call of Duty Modern Warfare Multiplayer Modundan Yeni Video

Call of Duty Modern Warfare Multiplayer

Call of Duty Modern Warfare Multiplayer modundan yeni görüntüler oyuncular ile paylaşıldı.

Infinity Ward tarafından geliştirilen Call of Duty Modern Warfare, Multiplayer tanıtım videosu ile yeniden gündeme geldi. Geçtiğimiz haftalarda oyunun 2v2 modunu tanıtan yapımcı firma, şimdi de 1 Ağustos tarihinde oyunun yeni çoklu oyuncu modunu duyurmaya hazırlanıyor. Bu kapsamda, kısa bir tanıtım videosu yayınlayan Infinity Ward, oyunun yeni modunda bizlere taktiksel bir oynanış deneyimi sunmayı hedefliyor.

Yayınlanan tanıtım videosunda oyuncuların bir bölgeye sızmaya çalıştığını görmekteyiz. Buradan da anlayacağınız üzere bir adet savunma bir adette saldırı takımının bulunacağı bu modda bizleri Rainbow Six Siege benzeri bir oynanış deneyimi bekliyor.

Call of Duty Modern Warfare ile özlenen günlere geri dönmeyi hedefleyen Activision, bunun yanı sıra yeni çoklu oyuncu modlarıyla da bizlere oynanışı zengin bir oyun sunmayı planlıyor. Şimdilik, oyunun yeni modunun ismi ile ilgili herhangi bir resmi açıklama yapılmadı. Ancak, Infinity Ward’ın yeni oyun moduyla ilgili tüm detayların 1 Ağustos 2019 tarihinde açıklayacağını da yeniden hatırlatalım. Son olarak, hemen aşağıdan bahsi geçen kısa tanıtım videosunu izleyebilirsiniz.

https://twitter.com/CallofDuty/status/1154436181117067272

İlginizi Çekebilir This War of Mine ve Moonlighter Ücretsiz Oldu