Anasayfa Haber NVIDIA GeForce Studio Driver 431.70 WHQL Sürücüleri Yayınlandı

NVIDIA GeForce Studio Driver 431.70 WHQL Sürücüleri Yayınlandı

NVIDIA GeForce Studio Driver 431.70 WHQL

RTX Super ve birçok profesyonel uygulama destekli NVIDIA GeForce Studio Driver 431.70 WHQL Sürücüleri çıktı.

NVIDIA, profesyonelleri hedef alan grafik sürücülerini yayınladı. NVIDIA GeForce Studio Driver 431.70 WHQL Sürücüleri kullanıcılarına performans artışı ve yeni donanımlar için destek sağlıyor.

Öncelikle, yeni sürücülerin bazı yazılımlar için performans artışı getirdiğini belirtelim. Bunlar arasında; Magix VEGAS Pro v17, Autodesk Arnold, Allegorithmic Substance Painter 2019.2, Blender 2.80, Cinema 4D R21 ve Otoy Octane Render 2019.2 bulunuyor. Ek olarak, bazı yeni uygulamalar için RTX desteği de duyurulmuş durumda. Bunlar ise; Adobe Substance Painter, Autodesk Flame, Blender Cycles, Dimension 5 D5 Fusion, Daz 3D Daz Studio, Foundry MODO ve Luxion KeyShot.

Sürücüler ile RTX Super ekran kartları için de destek ekleniyor. Bu kartlar için desteğin geçtiğimiz hafta sunulan Game Ready sürücüler ile geldiğini de not olarak düşelim. Ayrıca, yeni RTX Studio dizüstü bilgisayarlar için de destek geliyor.

Sürücünün GeForce ve Titan dahil tüm NVIDIA serisi kartlar için sunduğu 30-bit renk desteği de dikkat çekiyor. 30-bit renk sayesinde pikseller 1 milyar renk tonundan birine sahip olabiliyor. Bu da renk geçişlerinin çok daha yumuşak olmasını sağlıyor.

Sürücüleri Windows 10 tabanlı masaüstüler için buradan, dizüstüler içinse buradan indirebilirsiniz.

İlginizi çekebilir: NVIDIA GeForce 431.60 WHQL Game Ready Sürücüleri Yayınlandı