Anasayfa Haber Hearthstone: Saviors of Uldum’un Yeni Kartını Canlı Yayında Açtık

Hearthstone: Saviors of Uldum’un Yeni Kartını Canlı Yayında Açtık

Hearthstone: Saviors of Uldum ek paketinin kartları düzenlenen canlı yayınlarla birer birer açıklanıyor. Biz de Technopat ekibi olarak bu kartlardan birini canlı yayında açıkladık.

Blizzard Entertainment’ın sevilen kart oyunu Hearthstone, yeni genişleme paketi ile yoluna devam ediyor. Oyuncular çöllerin derinliklerine yolculuk edecek ve kadim mezarları yağmalayacak. Hearthstone Saviors of Uldum resmen 6 Ağustos’ta çıkacak.

Yeni eklentinin ön satış bonusları arasında efsanevi bir altın kart ve yeni Druid kahraman olan Elise Starseeker var! Ejderha Yılı yenilikleri arasında özellikle yeni genişleme paketleri var.

6 Ağustos’ta yayınlanacak yeni macera, yıl boyunca sürecek olan hikayenin ikinci bölümünün başlangıcı. Oyunun bundan önceki son genişleme paketi Rise of Shadows ile onun solo macerası The Dalaran Heist‘ın kaldığı yerden devam ediyor. Genişleme paketi yepyeni yetenekler 135 yeni kartla birlikte gelecek.

İşte bu kartlardan birini canlı yayında sizlere gösterdik.

Oyunun yeni mekaniği Reborn özelliğine sahip olan Wrapped Golem, 7 Mana değerine sahip. 7 atak gücüne ve 5 can puanına sahip. Kartı oynadığınızda zaman turunuz sona erdiğinde bir adet Taunt özelliğine sahip Scarab’ı masaya koyuyor. Ölmediği veya etkisizleştirmediği sürece bunu sizin turunuz her sona erdiğinde yapıyor. Eğer ölürse de Reborn devreye giriyor ve Wrapped Golem 1 sağlık puanı ile yeniden canlanıyor.

Kart için yaptığımız açıklamaları hemen aşağıda paylaştığımız canlı yayın tekrarından izleyebilirsiniz.