Anasayfa Haber Call of Duty Modern Warfare Multiplayer Fragmanı Yayınlandı

Call of Duty Modern Warfare Multiplayer Fragmanı Yayınlandı

Call of Duty Modern Warfare Multiplayer fragmanı nihayet yayınlandı. Yayınlanan tanıtım videosu ile beraber oyuncuları aksiyon bol bir çoklu oyuncu modu bekliyor.

Bu yılın en çok merak edilen FPS oyunlarından biri olan Call of Duty Modern Warfare ile ilgili her geçen gün yeni bir detay paylaşılıyor. Geçtiğimiz aylarda oyunun Gunfight moduna ait olan oynanış görüntülerini paylaşan yapımcı firma, şimdi de Call of Duty Modern Warfare Multiplayer fragmanı ile karşımızda.

Yayınlanan tanıtım videosunda oyunun çoklu oyuncu moduna ait olan bir takım mekanikleri oyuncular ile paylaşan Infinity Ward bu kısımda serinin yeni oyunda yer alacak killstreak’leri de bizlere gösteriyor.

Bu kısımda juggernat, nükleer bomba, zırhlı saldırı aracı gibi killstreak’leri gün yüzüne çıkartan Infinity Ward, yayınlanan tanıtım videosunda da görebileceğiniz üzere alışılmışın dışında bir çoklu oyuncu deneyimini bizlere sunmayı hedefliyor.

Call of Duty Modern Warfare Multiplayer fragmanı

Bununla birlikte fragmanda silah kişileştirmesiyle de ilgili bir takım detayları da gün yüzüne çıkartan yapımcı firma, bu noktada ise zengin bir kişileştirme seçeneğini bizlere sunmayı planlıyor.

Aynı zamanda yayınlanan fragmanda çevre ile etkileşimimizin yüksek olacağına da özellikle vurgu yapan yapımcı firma yeni oynanış mekanikleriyle de dikkat çekmeyi başarıyor.

Tüm bu gelişmelerin haricinde merakla beklenen oyunun açık beta tarihide resmi olarak açıklandı. Buna göre, CoD MW’ın açık betası ilk etapta 14-16 Eylül tarihleri arasında PS4 kullanıcıları için yayınlanacak. Bu beta sürecenin hemen ardından çapraz platform özelliğini test edecek olan yapımcı firma, söz konusu bu test sürecini ise 21-23 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Son olarak, hemen aşağıdan bahsi geçen tanıtım videosunu izleyebilirsiniz.

İlginizi Çekebilir: Borderlands 3 Karakterlerinden Zane İçin Fragman Yayınlandı