Anasayfa Haber Fossil Gen 5 Smartwatch Tanıtıldı

Fossil Gen 5 Smartwatch Tanıtıldı

Fossil Gen 5 Smartwatch

Snapdragon Wear 3100 tabanlı Fossil Gen 5 Smartwatch tanıtıldı.

Fossil, yeni dahili bileşenler ile güncellediği Wear OS tabanlı yeni nesil akıllı saatini duyurdu. Gücünü Qualcomm Snapdragon Wear 3100 çipsetinden alan Fossil Gen 5 Smartwatch, ilk defa markanın tescilli uygulamaları yüklü olarak geliyor. Ürünün daha uzun batarya süresi ve artırılmış iPhone uyumluluğu sunduğuna da dikkat çekiliyor.

Gen 5 Fossil Touchscreen Smartwatch, kullanıcıların batarya süresi konusunda daha fazla kontrol sahibi olmasını amaçlıyor. Bunun için de dört ayrı ayar sunuluyor. Uzatılmış Batarya Modu ile günlerce sürebilecek batarya ömründen bahsediliyor. Hem de bu modda yine bildirimler almaya ve kalp ritminin takibine devam edilebiliyor. Sadece Zaman Modu ise adından da anlayacağınız üzere tamamen zaman fonksiyonu sunuyor ve çok daha fazla kullanım süresi sağlıyor.

Fossil Gen 5 Smartwatch

Kullanıcıların saatinden çağrılara cevap verebileceği bir hoparlör de saate eklenmiş durumda. Normalde bu özellik iPhone ile eşlenmiş Wear OS saatlerle kullanılamazken, Fossil tescilli bir uygulama ile yıl sonuna kadar bu özellik sağlanacak. Ayrıca hoparlör ile müzik çalabilecek ve Google Çeviri üzerinden çeviri yapabileceksiniz. Cardiogram uygulaması ise kalp ritmi verilerinizi alıp bunları etkileşimli tablolar haline getiriyor. Verilerinizi başka kullanıcılarla da karşılaştırabiliyorsunuz.

8 GB dahili depolama, 1 GB RAM, 328 ppi piksel yoğunluklu 1.28 inç AMOLED ekran özellikleri bulunan saat, Julianna ve Carlyle olmak üzere iki farklı stile sahip. Renk dışında bir farklılık ise bulunmuyor ve ikisi de paslanmaz çelik kasa ile geliyor. 12 mm kalınlığındaki saatin kasa boyutu ise 44 mm ve 22 mm kayış kullanılıyor.

Satışa çıkmış olan Fossil akıllı saat, 295 dolar fiyat etiketine sahip.

İlginizi çekebilir: Google, Fossil’den Akıllı Saat Teknolojisi Aldı