Anasayfa Haber WhatsApp İçin Yeni Bir Çıkartma Özelliği Geliyor

WhatsApp İçin Yeni Bir Çıkartma Özelliği Geliyor

WhatsApp Web için çıkarma özelliği

Son paylaşılan raporda WhatsApp Web uygulaması için yeni bir çıkarma özelliğinin test edildiği belirtildi.

WABetaInfo tarafınca servis edilen bilgiler ışında yetkililerin WhatsApp Web sürümü için yeni bir çıkarma özelliğini test ettiğini görmekteyiz.

Daha önceden iOS, Android ve Web sürümü için animasyonlu çıkarmaları test ettiği ortaya çıkan WhatsApp’ın şimdi de web uygulaması için üçüncü parti çıkarmalarını test ettiği gün yüzüne çıktı. Bu doğrultuda iOS ve Android platformlarında bulunan üçüncü parti çıkartmaları uygulamanın web sürümünü getirmeyi planlayan geliştiricilerin şimdilik bu özelliği test ettiği belirtiliyor. Bu özellik sayesinde artık Web sürümünü kullanan kullanıcılarda 3. parti WhatsApp çıkartmalarından yararlanabilecekler.

Şu an için bahsi geçen bu özelliğin ne zaman kullanıma sunulacağı bilinmiyor. Ancak, WABetaInfo tarafından paylaşılan raporda, söz edilen bu özelliğin yakın zaman içerisinde tüm WhatsApp Web kullanıcılarına sunulacağının altı çiziliyor.

Tüm bunların dışında, geçtiğimiz haftalarda WhatsApp’ın yeni bir Web sürümü üzerinde çalıştığı ortaya çıkmıştı. Bu sürüm ile birlikte uygulamanın web sürümünün telefondan bağımsız hale getirileceği belirtilmişti.

İlginizi Çekebilir: Kullanıcılar Sahte WhatsApp Uygulaması Üzerinden Dolandırılıyor