Anasayfa Haber Bülten Hearthstone: Saviors of Uldum Genişleme Paketi Yayınlandı

Hearthstone: Saviors of Uldum Genişleme Paketi Yayınlandı

Blizzard’ın çevrimiçi ücretsiz kart oyunu Hearthstone‘un genişleme paketi Saviors of Uldum yayınlandı.

Yıl boyunca sürecek hikâye örgüsünün ikinci bölümü olan Saviors of Uldum’la gelen 135 yeni kart sayesinde, oyuncular yepyeni desteler oluşturabilecekler. Bu yeni macerada tekinsiz mezarlar, efsunlu eşyalar ve Uldum’un rüzgarlı çöllerinden gelen yeni minyonlar, büyüler ve silahlar bulunuyor.

Saviors of Uldum, Elise Starseeker, Brann Bronzebeard, Sir Finley Mrrglton ve Reno Jackson gibi oyunun en popüler dört karakterinden oluşan Kaşifler Birliği’nin (League of Explorers) dönüşünü anlatıyor. Macera düşkünü arkeologlarımızın her birinin artık çok güçlü Battlecry’ları var. Bu özellik, oyuncunun destesinde aynı karttan iki tane olmadığı taktirde devreye giriyor.

Saviors of Uldum ayrıca etkili Musibet (Plague) kartları içermekte. Örneğin bu kartlardan biri olan Plague of Murlocs, oyun alanındaki tüm minyonları bir anda Hearthstone evreninin agresif ve sevimli yaratıkları Murloc’lara çeviriyor. Bu genişleme paketiyle oyuna eklenen anahtar kelime (keyword) Tekrar Doğan (Reborn) ise bu özelliğe sahip minyonların öldükten sonra 1 sağlıkla yeniden doğmalarını sağlıyor. 9 kahraman sınıfının her biri yeni Görev (Quest) kartlarını kullanıp hedeflere başarıyla ulaştıkları taktirde alternatif bir Kahraman Yeteneği (Hero Power) elde edebiliyor.