Anasayfa Haber Need For Speed Heat Duyuruldu

Need For Speed Heat Duyuruldu

Serinin hayranları tarafından merakla beklenen yeni NFS oyunu resmen duyuruldu. Need For Speed Heat adıyla karşımıza çıkan oyun açık dünyasıyla ön plana çıkmayı başarıyor.

Hatırlarsanız, EA Games bundan birkaç gün önce yeni Need For Speed oyununu duyuracağını müjdelemişti. Hatta bu duyuru için resmi site üzerinden bir geri sayımda başlatan EA Games, bir süredir dedikodulara konu olan Need For Speed Heat oyunu duyurdu.

Oyunun yayınlanan resmi tanıtım videosuna göz atacak olursak, bu oyunda da bizleri Need For Speed serisi ile özdeşlen polis kovalamacaları karşılıyor. Bunun yanı sıra hikaye tabanlı açık dünya bir oyun olacağı belirtilen NFS Heat sadece çevrimiçi oynanmayacak. Bildiğiniz üzere serinin daha önceki oyunları sadece çevrimiçi oynanabiliyordu. Ancak bu yıl radikal bir karara imza atan EA Games, yeni NFS oyununda ayrıca çevrimdışı bir moda da yer verecek.

Serinin yeni oyunu hakkında elde edinilen bilgilere göre, yeni oyunda yağmur sıklığı bir hayli fazla olacak. Bunun yanı sıra 2015 yılındaki NFS oyununda olduğu gibi bu oyunda da gün dönümü olmayacak. Tanıtım videosunda da izleyeceğiniz üzere oyun geçeceği zaman dilimi genel olarak gece olacak.

EA Games, yeni NFS oyunu ile ilgili pek detay paylaşmasa da tanıtım videosunda ayrıca ana karakterimizin bir kadın olduğunu da görmekteyiz. Buradan da anlayacağınız üzere NFS Heat oyunu boyunca bu fragmanda yer alan kadını canlandıracağız.

Oyun hakkında bilinen bir diğer ise oynanış mekanikleri olarak karşımıza çıkıyor. Bu kısımda oyunun ayar mekaniğinin ve grafiklerinin 2015 yılında piyasaya sunulan NFS oyunuyla birebir aynı olacağını belirtelim. 2015 yılındaki NFS oyunu her ne kadar oyuncular tarafından eleştirilse de serinin yeni oyunda oynanış kısmında bizleri birçok değişiklik bekliyor.

Söylenenlere göre, NFS Heat gerçekçi oynanışı ile ön plana çıkacak. Bu kısımda paylaşılan bilgiler doğrultusunda, araçlar gerçekçi olarak hasar alacak. Aldığımız hasar ise doğrudan oynanışı etkileyecek. Son olarak, 8 Kasım tarihinde piyasaya sunulacak olan yeni NFS oyununa ait olan ilk tanıtım videosunu hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

İlginizi Çekebilir: Hearthstone: Saviors of Uldum Genişleme Paketi Yayınlandı