Anasayfa Haber WhatsApp Android Uygulamasına Parmak İzi Kilidi Özelliği Geldi

WhatsApp Android Uygulamasına Parmak İzi Kilidi Özelliği Geldi

WhatsApp Android Parmak İzi Kilidi

WhatsApp Android beta programına kayıtlı olan kullanıcılar için parmak izi kilidi özelliği kullanıma sunuldu.

WhatsApp Android sürümünün beta programın kayıtlı olan kullanıcılar için bugün yeni bir güncelleme yayınlandı. Yayınlanan güncelleme ile beraber WhatsApp Android kullanıcıları tarafından beklenen yeni güvenlik özelliği kullanıcılara sunuldu. Bu güncellemeyle Android kullanıcıları artık WhatsApp uygulamasını parmak izi kilidi özelliğiyle de koruyabilecekler.

Hatırlarsanız, WhatsApp’ın bahsi geçen yeni güvenlik özelliği bundan 3 ay kadar önce ilk olarak iOS kullanıcıları için yayınlanmıştı. O günden bugüne Android kullanıcıları tarafından da merakla beklenen parmak izi kilidi özelliği, sonunda Android kullanıcıları için de yayınlandı.

Android Beta 2.19.221 sürümüyle kullanıcıların kullanımına açılan özelliğin paylaşılan rapora göre, ayrıca yakın zaman içerisinde tüm Android kullanıcıları içinde yayınlanması ön görülüyor.

Bu özellik ile beraber aynı zamanda telefonun kilitli olduğu durumlarda gelen çağrılara cevap vermemize de olanak sağlıyor. Bu durumlarda ise parmak izinizi okutmakla uğraşmadan doğrudan gelen çağrıyı yanıtlayabiliyorsunuz.

Şimdilik bu sürümün tüm Android kullanıcılarına ne zaman yayınlanacağı hakkında resmi bir açıklama yapılmadı. Ancak, elde edilen bilgilere göre bu özelliğin önümüzdeki haftalarda tüm Android kullanıcılarına sunulması bekleniyor.

WhatsApp Android için parmak izi kilidi

İlginizi Çekebilir: Google Haritalar Artırılmış Gerçeklik Özelliği Herkese Açıldı