Anasayfa Haber Adobe Lightroom Classic GPU Hızlandırma Desteği Kazandı

Adobe Lightroom Classic GPU Hızlandırma Desteği Kazandı

Lightroom Classic GPU Hızlandırma

Adobe Lightroom Classic, GPU hızlandırma olanağından faydalanarak artık daha akıcı bir deneyim sağlıyor.

Adobe, Premiere Pro ve Photoshop ürünlerini hızlandırmak için bilgisayarınızın GPU gücünden faydalanıyor. Artık Adobe Lightroom Classic de GPU hızlandırma desteği ile fotoğraf düzenlerken bu avantajdan faydalanmanızı sağlıyor.

Adobe, hali hazırda Develop ve Library modülleri içerisindeki bazı Lightroom işlevleri için GPU hızlandırma destekli sunuyordu. Öte yandan, uygulamanın yavaş kalması birçok kullanıcının Capture One Pro gibi alternatif ürünlere yönelmesine sebep olmuştu. Bunun önüne geçmek isteyen şirket artık daha akıcı ve tepkisel bir düzenleme deneyimi sağlıyor. Bunun rahatlığından özellikle de 4K ve üstü yüksek çözünürlüklü monitör ve güçlü GPU sahibi olanlar sonuna kadar faydalanabilecek.

Ek olarak Lightroom Classic; HDR, Panorama ve HDR Panorama için toplu görüntü birleştirme, PNG dışa aktarma, koleksiyonlar için renk etiketleri ve Library modülü için hızlandırma özellikleri kazanmış durumda. Görüntülerinizi buluta kaydetmenizi sağlayan daha basit sürüm olan Lightroom CC ise artık kazara sildiğiniz görüntüleri kurtarabilmeniz için bir işlev sağlıyor.

İlginizi çekebilir: Adobe Lightroom Mac App Store’da