Anasayfa Etkinlik Gamescom Age of Empires II: Definitive Edition Çıkış Tarihi Açıklandı

Age of Empires II: Definitive Edition Çıkış Tarihi Açıklandı

Age of Empires II: Definitive Edition Çıkış Tarihi

Gamescom 2019 sırasında Age of Empires II: Definitive Edition çıkış tarihi açıklandı.

E3 2019 sırasında Microsoft tarafından Age of Empires II: Definitive Edition çıkış tarihi için Sonbahar aylarına işaret edilmişti. Şimdi ise Gamescom 2019 Inside Xbox sunumu sırasında beklenen net tarihin duyurusu yapıldı. Buna göre oyun 14 Kasım’da hayranları ile buluşacak.

Hem Microsoft Store hem de Steam üzerinden çıkacak oyunu PC için Xbox Game Pass aboneleri de ilk günden oynayabilecek. Steam ve Windows 10 oyuncuları çapraz oynama ile oyunu birlikte de oynayabilecekler.

Age of Empires II: Definitive Edition bilindik temel oyun içeriklerinin yanı sıra 4 yeni medeniyet, 3 yeni kampanya ve birçok oynanış geliştirmesi ile birlikte geliyor. Bu arada oyun un geliştirilmesine yardımcı olmak için Age Insider Program üzerinden beta kaydı yapmanız da mümkün.

Oyun için Steam üzerinden 56,25 TL karşılığında ön sipariş de verebiliyorsunuz. Microsoft Store ise henüz böyle bir olanak sağlamıyor. Ek olarak, Age of Empires II HD Edition sahiplerine yüzde 25 indirim yapılacağı da belirtiliyor. Öte yandan, bu teklif henüz mevcut gözükmüyor.

İlginizi çekebilir: Age of Empires II: Definitive Edition Steam’e Geliyor