Anasayfa Etkinlik Gamescom Call of Duty Modern Warfare Ray Tracing Fragmanı Yayınlandı

Call of Duty Modern Warfare Ray Tracing Fragmanı Yayınlandı

Call of Duty Modern Warfare ray tracing

Nvidia’nın Ray Tracing desteğine sahip olacak olan Call of Duty Modern Warfare oyununda yeni fragman geldi.

Yeni Call of Duty Modern Warfare oyunu için geri sayım devam ederken bugün merakla beklenen oyunun yeni fragmanı yayınlandı. Yayınlanan Call of Duty Modern Warfare Ray Tracing fragmanı ile Nvidia’nın ışın izleme teknolojisi gösterildi.

Hatırlarsanız, Nvidia Gamescom 2019’da katılımcılara ışın izlemeyi destekleyen oyunların listesini paylaşmıştı. Bu listede yer alan yeni Call of Duty oyunun RTX teknoloji ile nasıl görüneceğine dair bir fragman yayınlandı.

YouTube üzerinden yayınlanan fragman ile oyunun RTX desteğinin kapalı veya açık olduğunda nasıl görüneceği de gözler önüne serildi. Hemen aşağıdaki fragmanda görebileceğiniz üzere yeni Modern Warfare oyunun RTX desteği ile daha gerçekçi bir görünüme ev sahipliği yaptığını gözlemlemekteyiz.

Şimdilik serinin yeni oyunuyla ilgili bilinenler bunlarla sınırlı. Ancak, Activision bugün başlayacak olan Gamescom 2019 etkinliğinde sahne alacağını belirtelim. Burada ise yapımcı firmanın yeni CoD oyunun senaryo modu ile ilgili bir takım detayları paylaşması bekleniyor. Son olarak hemen aşağıdan bahsi geçen fragmanı izleyebilirsiniz.

İlginizi Çekebilir: Ray Tracing Destekleyen Yeni Oyunlar Duyuruldu