Anasayfa Etkinlik Gamescom Nubia Red Magic 3 Ön İncelemesi

Nubia Red Magic 3 Ön İncelemesi

Gamescom 2019 turumuzda, dünyanın ilk aktif soğutma sistemli akıllı telefonu Nubia Red Magic 3 modeline yakından baktık.

Nubia’nın geçtiğimiz aylarda tanıttığı oyun odaklı akıllı telefonu Nubia Red Magic 3, dahili fan ve sıvı soğutma desteğine sahip olan ilk telefon olma özelliğine sahip. 6.65 inç boyutunda AMOLED ekrana sahip olan telefon, Full HD+ çözünürlük ve 388ppi piksek yoğunluğu ile geliyor. Oyuncu odaklı bir akıllı telefon olduğu için Nubia Red Magic 3’ün ekran yenileme hızıysa 90Hz.

Telefonda işlemci olarak Snapdragon 855 platformu yer alıyor. İşlemciye Adreno 640 grafik birimi eşlik ediyor. Redmagic arayüzü ise Android 9 Pie ile beraber telefona yüklü olarak sunuluyor. Telefonun depolama ve RAM tarafında farklı seçenekleri bulunuyor. 6 GB versiyonda 63 GB depolama, 8 GB versiyonda 128 GB depolama ve 12 GB versiyonda 256 GB depolama alanı bulunuyor.

Nubia Red Magic 3 hem ana kamera tarafında hem de selfie tarafında tek sensör kullanıyor. Arka kameranın çözünürlük değeri ise 48 MP. Bu kamera 8K 15fps video kaydı alabiliyor.

Oyuncu telefonu olduğu için donanım gücü kadar batarya performansı da önemli. Bu yüzden Red Magic 3’te 5000 mAh boyutunda bir batarya yer alıyor. Nubia Red Magic 3 fiyatı ise 500 Euro’dan başlıyor.