Anasayfa Etkinlik Gamescom Halo Yapımcılarından Disintegration Geliyor

Halo Yapımcılarından Disintegration Geliyor

Disintegration

Bilim-kurgu FPS türündeki Disintegration Xbox One, PlayStation 4 ve PC için 2020 yılında çıkacak.

V1 Interactive tarafından bilim-kurgu FPS türündeki Disintegration oyunu Gamesom 2019 sırasında tanıtıldı. Halo yaratıcılarından Marcus Lehto ve SOCOM US Navy Seals ile tanınan Mike Gutmann’ın kurduğu stüdyoda, Halo, Destiny, Oddworld, EVE Online, Mirror’s Edge, Blade & Soul gibi oyunlarda çalışmış isimler yer alıyor.

Oyunun hikaye modunda, uzman Gravycycle pilotu Romer Shoal rolünde, çeşitli özel yetenekleri olan bir ekibi yönetmekle sorumlusunuz. Oyun, Dünya’nın yakın zamanında geçen ve aşırı iklim bozulmaları, aşırı nüfus, kıtlık ve küresel salgınlar yüzünden ulusların çöktüğü ve insan türünün tükenme tehlikesinde olduğu bir dönemde geçiyor.

Bilim insanları ise buna karşı geçici bir çözüm olarak insan beynini alıp robotik bedenlere aktarmanın bir yolunu bulmuş. Bu sürece ise Integration deniyor. Yıllarca insanlığın hayatta kalması için bu yöntemle işler yolunda gitse de bazıları bunu insanlığın geleceğinin yeni bir formu olarak görüyor ve işlemi geri almayı reddediyor. Kendilerini ise Rayonne olarak adlandırıyorlar ve geriye kalan insanları yok etmeye karar veriyorlar. Romer olarak bizim görevimiz ise direnmek ve hayatta kalmak. Çoklu oyuncu modu ise takım tabanlı ve oyuncular farklı mühimmatlarla yüklenmiş ekipler seçebiliyor.

Disintegration, 2020 yılında Xbox One, PlayStation 4 ve PC için çıkacak.

İlginizi çekebilir: Marvel’s Avengers İçin 19 Dakikalık Oynanış Videosu Yayınlandı