Technoloji Tutkunu Technopat
  • Hakkında
  • Arama
Sonuç bulunamadı
Bütün Sonuçları Göster
  • Haber
  • Makale
  • Video
  • Mobil
  • Oyun
  • Sosyal
  • Tavsiyeler
  • ESET
Technopat
  • Haber
  • Makale
  • Video
  • Mobil
  • Oyun
  • Sosyal
  • Tavsiyeler
  • ESET
Sonuç bulunamadı
Bütün Sonuçları Göster
Technopat
Sonuç bulunamadı
Bütün Sonuçları Göster

Anasayfa » En Son Yazılar » Haber » Samsung Ve Microsoft, Mobil Cihazlarda İşbirliğini Genişletiyor

Samsung Ve Microsoft, Mobil Cihazlarda İşbirliğini Genişletiyor

Berker Güngör Hazırlayan: Berker Güngör
4 ay önce
bölüm Bülten, Haber
4 Dakika Okuma Süresi
0
Samsung Ve Microsoft, Mobil Cihazlarda İşbirliğini Genişletiyor

Samsung ve Microsoft, cihazlar ve platformlar arasındaki iletişimi kesintisiz kılmak üzere birlikte yeni ürünler, servisler ve entegrasyonlar üretecekler.

Samsung Electronics Co., Ltd. Microsoft ile uzun vadeli stratejik ortaklığının bir aşaması olarak cihazlar, uygulamalar ve servisler arasında kesintisiz üretkenlik sağlayacak bir sonraki adımı açıkladı. Yeni Galaxy Note10’da sağlanan özel Microsoft entegrasyonları ile başlayan bu süreçte, kullanıcılar artık akıllı telefonları ile kişisel bilgisayarları arasında kolayca geçiş yapabilecekler. Galaxy ve Windows platformlarının özelliklerini bir araya getiren Samsung-Microsoft ortaklığının kapsamı genişlemeye devam ederek, bulut bilişim özelliği ve gelişmiş zekadan yararlanarak 5G alanında pazara zengin ve kesintisiz bir mobil deneyimi sunacak.

Cihazlar Arasında Kesintisiz İletişim

Tüketiciler, kişisel hayatlarında da, iş hayatlarında da birden fazla cihaz kullanıyorlar ve bu yüzden cihazları arasında daha üst düzey ve kolay bir iletişime ihtiyaç duyuyorlar. Günümüzde cihazlar arası iletişim bütünsellikten yoksun. Öyle ki bir kişisel bilgisayar üzerinde çalışan kullanıcı yaptığı işi bırakıp telefonuna bakmak, orada bir uygulamayı açarak bilgisayarlarına görüntü, video ya da dosya göndermek durumunda kalabiliyor. Oysa artık kullanıcılar içeriklerin otomatik olarak senkronize olduğu, böylece tek bir cihazda başlattıkları bir projeyi, kesintisiz bir şekilde diğer cihazda ele alabilecekleri bir dünya istiyorlar.

Öncelikle mobil cihazda çalışan kullanıcıların, iş gücünün önemli bir bölümünü oluşturduğu koşullarda daha kesintisiz bir iletişim talebi artıyor. Analiz şirketi CCS Insight’ın verilerine göre çalışanların yüzde 42’si mobil cihaz üzerinde günde üç saatten fazla zaman harcıyorlar ve bu oran Y kuşağı çalışanlarda daha da yükselerek yüzde 51’lere ulaşıyor. Samsung-Microsoft ortaklığının bu yeni aşaması kullanıcının her yerde birden fazla cihaz arasında daha senkronize bir deneyim yaşamalarına olanak sağlıyor.

Ortaklığın Temelinde Sağlam, Başarılı Bir İlişki Yatıyor

Samsung ile Microsoft bilgisayar kullanımını daha verimli ve daha güçlü kılmaya odaklanmış uzun soluklu bir ortaklığa sahipler. Samsung Galaxy Note10 ile başlayan bu yeni süreçte Microsoft’un akıllı telefonlar için geliştirdiği en popüler verimlilik çözümlerinin Galaxy ürün ve servislerine kesintisiz entegrasyonu sağlanacak:

  • Geliştirilmiş Outlook Deneyimi: 100 milyondan fazla cihazda tercih edilen mobil elektronik posta ve takvim çözümü olan Outlook tüketicilerin birbirlerine bağlanmalarını, organize olmalarını ve işlerini yapmalarını sağlıyor. Program, elektronik posta, takvim, adres defteri ve dosyaları tek bir uygulamada bir araya getirerek hem zaman kazandırıyor, hem de dikkatinizi en öncelikli konuya odaklamanızı mümkün kılıyor. Galaxy Note10 ise, iş yaşamı ve kişisel iletişiminizi geliştiren ve zaman yönetiminizi kolaylaştıran optimize ve entegre bir Outlook uygulaması içeriyor. Galaxy Note10’un geliştirilmiş S Pen’i elektronik postalarınız arasında gezinirken, takviminizdeki etkinliklere ve adres defterindeki kişilerinize bakarken kısa önizlemelere olanak tanıyor.
  • OneDrive Bulut Depolama: Bu yıl sonbahar aylarından itibaren Samsung Galeri’nin otomatik olarak Microsoft OneDrive hizmetleriyle senkronizasyonu mümkün olacak. Böylece kullanıcılar farklı cihazlardan fotoğraflarına ve videolarına erişim sağlayabilecekler ve en son ne zaman yedekleme yaptıkları konusunda endişe duymayacaklar.
  • Bilgisayar İle Akıllı Cihazlar Arasında Kesintisiz Akış: Windows bağlantısı Galaxy Note10’un Hızlı Panel’i içinde kurulu bulunuyor. Bu özellik sayesinde mesaj göndermek, bildirimleri yönetmek fotoğrafların senkronizasyonunu sağlamak ve telefonunuzu[5] kullanıcıların PC’lerine yansıtmak çok kolay olacak. Bu servis herhangi bir Windows 10 PC’si ile bağlantıyı mümkün kılıyor ve kullanıcının Galaxy Note10 ile PC arasında fiziksel geçiş yapma ihtiyacını ortadan kaldırarak zaman kaybını önlüyor.

Şirketler İçin Verimlilik

Galaxy Note10 sayesinde, Samsung ile Microsoft şirketlere de verimliliklerini yükseltme olanağını sağlıyor. Bu ortaklık ticari kullanıcıların işyerlerine uzaktan erişim olanaklarını daha da geliştiriyor ve eksiksiz bir Office uygulamaları seti sunuyor.

İşbirliğinin Sürekliliği Hedefleniyor

Samsung, işbirliğine açık bir yaklaşımın kalite, güvenlik ve deneyimi önceleyen anlamlı inovasyonlar için yeni bir standart belirlediğine inanıyor. Bu yaklaşım teknolojik engellerin ortadan kaldırılması ve tüketiciler için yeni fırsatlar yaratılması açısından can alıcı öneme sahip. Samsung bu konudaki kararlılığını, diğer endüstri liderleriyle gerçekleştirdiği açık işbirlikleri alanındaki uzun geçmişiyle kanıtlamış durumda. Bulut bilişim ve gelişmiş zekâ alanında yeni ilerlemeler gerçekleştikçe ve ağ hızları yükseldikçe önümüzdeki yıllarda Samsung ile Microsoft arasındaki ortaklık daha da önem kazanacak. Samsung ile Microsoft birlikte yeni teknolojilere öncülük edecek ve kullanıcıların çalışma biçimlerinde dönüşümler gerçekleştirecekler.

 

Etiketler: bilgisayarbültençözümGalaxyişbirliğiişletim sistemiMicrosoftMobilNote 10SamsungtechnopatteknolojiWindows 10yeni
Önceki

Bugüne Kadar Üretilmiş En Büyük Yarı İletken Çip

Sonraki

Intel, İnsan Beyni Gibi Çalışan Bilgisayar Sistemi Tasarladı

Berker Güngör

Berker Güngör

M.Berker Güngör 1997 yılında Level dergisinin kurucu editörü olmuştur, Herkes için Bilgisayar ile Türkiye'de 500.000 aylık satış rakamına ulaşan ilk popüler bilgisayar eğitimi dergisini hazırlamış, Chip dergisinin ilk günlerinde, IT Business'ta emek vermiştir. Technopat'ı kurmadan önce son olarak PC Magazine Dergisi Yazı İşleri Müdürlüğü'nü yürütmüştür. Köklü yayıncılık ve bilişim kariyerini Technopat'ta "Boss" olarak sürdürmektedir...

İlgiliYazılar

AMD, 5nm Zen 4 Mimarisine 2021’de Geçecek
Haber

AMD, 5nm Zen 4 Mimarisine 2021’de Geçecek

11 Aralık 2019
Intel 10. Nesil Comet Lake-S ve 400 Serisi 2020 Başında Geliyor
Haber

Intel 10. Nesil Comet Lake-S ve 400 Serisi 2020 Başında Geliyor

11 Aralık 2019

Videolar

  • Video
XPG Spectrix S40G RGB Aydınlatmalı SSD İncelemesi
Video

XPG Spectrix S40G RGB Aydınlatmalı SSD İncelemesi

11 Aralık 2019
ASUS ROG Ryujin 360 Sıvı Soğutma Montaj Rehberi
Video

ASUS ROG Ryujin 360 Sıvı Soğutma Montaj Rehberi

11 Aralık 2019
Huawei Freebuds 3 İncelemesi
Video

Huawei Freebuds 3 İncelemesi

10 Aralık 2019
Huawei Nova 5T Özellikleri ve Kutu İçeriği
Video

Huawei Nova 5T Özellikleri ve Kutu İçeriği

10 Aralık 2019
Oppo Reno2 Z Kamera Özellikleri
Mobil

Oppo Reno2 Z Kamera Özellikleri

9 Aralık 2019
Samsung Galaxy A30s Fiyatı ve Özellikleri
Video

Samsung Galaxy A30s Fiyatı ve Özellikleri

6 Aralık 2019

Öne Çıkan İncelemeler

Samsung Galaxy Note 10 Plus İncelemesi

Samsung Galaxy Note 9 İncelemesi

Samsung Galaxy Fold Ön İncelemesi

Samsung Galaxy S10+ İncelemesi

Samsung Galaxy A80 İncelemesi

Samsung Galaxy A70 İncelemesi

Samsung Galaxy A50 İncelemesi

Samsung Galaxy J8 İncelemesi

Samsung Galaxy A6 Plus İncelemesi

Huawei Mate 20 Pro İncelemesi

Huawei Mate 20 Lite İncelemesi

Huawei Mate 10 Pro İncelemesi

Huawei P30 Pro İncelemesi

Huawei P30 Lite İncelemesi

Huawei P20 Pro İncelemesi

Huawei P20 İncelemesi

Huawei P20 Lite İncelemesi

Huawei Y9 Prime 2019 İncelemesi

Huawei P Smart 2019 İncelemesi

Diğer Tavsiyelerimiz

Tavsiyeler: Satın alma rehberiniz!

Sistem Tavsiyeleri – Eylül 2019

Oyuncu Ekipmanları Tavsiyeleri – Eylül 2019

Laptop Tavsiyeleri – Eylül 2019

QP Strix Sistem Toplama: Ryzen 5 2600 ve GTX 1660 Ti

QP SUPER Sistem Toplama | Ryzen 5 3600 ve RTX 2060 SUPER

i7 9700K ve RTX 2080 Sistem Toplama Rehberi

© 2011 - 2019 Bütün Hakları Saklıdır Teknoloji Tutkunu Technopat

Sonuç bulunamadı
Bütün Sonuçları Göster
  • Haber
  • Makale
  • Video
  • Mobil
  • Oyun
  • Sosyal
  • Tavsiyeler
  • ESET

© 2011 - 2019 Bütün Hakları Saklıdır Teknoloji Tutkunu Technopat