Anasayfa Haber Windows ve MacOS için Samsung Dex Uygulaması Çıktı

Windows ve MacOS için Samsung Dex Uygulaması Çıktı

Samsung Dex Uygulaması

Galaxy Note 10 sahiplerinin kullanabileceği Samsung Dex Uygulaması Windows ve macOS için sunuldu.

Samsung, Galaxy Note 10 kullanıcılarının Windows ve macOS sistemlerde DeX uygulamasını rahatça kullanabileceği yeni bir mod geliştirdi. Windows Phone modelleri ile çalışan Microsoft Continuum özelliğine oldukça benzeyen DeX teknolojisi, akıllı telefonunuzu harici ekran ve bazı aksesuarlara bağlayarak cihazınızı bir masaüstü benzeri ortamda kullanmanızı mümkün hale getiriyor. Yeni çıkan Samsung Dex uygulaması da kullanıcı deneyimini artırmak hedefinde.

Windows 7 ve Windows 10 (Windows 8.1 desteklenmiyor) ile macOS 10.13 ve üstü uyumlu olan uygulama, sadece yeni duyurulan Note 10 ile birlikte çalışabiliyor. Bu durumun eski Galaxy cihaz sahipleri için üzücü bir kısıtlama olduğunu söyleyebiliriz. Uygulama sayesinde bilgisayarınızda yaptığınız işe devam ederken, ayrı bir pencerede ise akıllı telefonunuzu kullanabiliyorsunuz.

Tabii ki neden sadece bilgisayarınızın işletim sistemini değil de akıllı telefonunuzunkini kullanmanız gerekeceği sorusu aklınıza gelebilir. Bunun cevabı ise aslında çok açık. Bazı verileriniz sadece telefonunuzda olabilir ve bazı özel uygulamalara ihtiyaç duyabilirsiniz veya bilgisayarınızdaki dosyaları telefonunuza aktarabilirsiniz. DeX modu için birçok uygulamanın destek verdiğinin de altını çizelim.

Uygulamayı Windows için buradan ve macOS için buradan indirip kullanabilirsiniz.

İlginizi çekebilir: Samsung Galaxy Note 10 Fiyatı ve Özellikleri