Anasayfa Gamescom Gamescom 2019 Logitech G Pro X Kulaklık: RGB’siz Ciddi Tasarıma İlk Bakış

Logitech G Pro X Kulaklık: RGB’siz Ciddi Tasarıma İlk Bakış

Logitech’in profesyonel oyuncular için tasarladığı Pro X kulaklıklara yakından baktık. 7.1 Surround destekli Pro X, çelik ve alüminyum kasası, yastıkları ve ergonomisi yanında RGB’siz tasarımıyla dikkatimizi çekti.

Logitech’in profesyonel oyuncular için tasarladığı Pro X kulaklık, turnuva alanlarının çilesine dayanacak sağlamlıkta tasarlanmış. RGB ışıklandırma bulunmayan kulaklıkta, çelik ve alüminyum malzeme kullanılmış.

Kalın örme bağlantı kablosu üzerinde ses ayar düğmesi ve mikrofon kapatma tuşları bulunuyor. Çıkarılabilir yapıdaki bu kabloyu değiştirmek çok kolay.

Kulaklığı taşıyan ana metal yapı sağlam ve esnek, farklı kullanıcılara rahatça uyabilmesi için rahatça ayarlanabiliyor.

Yumuşak kafa desteği geniş ve dolgulu. Kulaklık padleri ise kulakları tamamen kapatıyor ve dışarıdan ses gelmesini önlüyor. Kulak padleri büyüklüklerine rağmen gözlük kullanımını engellemiyor.

Kulaklıklarda karma örgülü sarımlara sahip 50 milimetrelik Pro-G neodimyum sürücüler kullanılmış. Bu sürücüler çok geniş bir frekans aralığında net ses üretmeyi amaçlıyor.

DTS X2.0 standardını destekleyen kulaklıklar, 7.1 surround ses teknolojisini destekliyor.

Mikrofonda ise Blue Vo!ce teknolojisine yer verilmiş. Gerçek zamanlı ses filtreleri kullanan bu teknoloji, oyuncunun sesinin çok daha net ve temiz iletilmesini sağlamayı amaçlıyor.