Anasayfa Gamescom Gamescom 2019 AOC 27G2 144 Hz 1 Ms Oyuncu Monitörüne İlk Bakış

AOC 27G2 144 Hz 1 Ms Oyuncu Monitörüne İlk Bakış

Köln’de düzenlenen Gamescom’daki donanım turumuz AOC 27G2 ile devam ediyor. 144 Hz’lik oyuncu monitörünün temel özelliklerine bakalım…

Şu an görmekte olduğunuz AOC’nin 27 inç ekran boyutuna sahip Full HD çözünürlüklü modeli. 27 İnç gün geçtikçe model sayısı olarak genişleyen, yurtdışında talebi artan bir kategori.

3 kenar çerçevesi de ince tutulan monitörde kırmızı & siyah bir tema hakim. Ayrıca standında kablo geçit kanalı var ve yükseklik ile eğim ayarına izin veriyor.

Freesync desteği, 144Hz’e kadar ekran tazeleme hızı ve 1 ms panelin öne çıkan özellikleri arasında. IPS tip bir panel olduğunu düşünürsek 1 ms gecikme süresi, MPRT değil de GTG değeri ise özellikle etkileyici. 178 derece dikey ve yatay izleme açıları da göz önünde tutulduğunda bu panel türünün bazı avantajları var.

Monitörün arkasına baktığımızda görüntü girişleri arasında bir Display Port sürüm 1.2 ve 2 HDMI sürüm 1.4 görüyoruz. USB 3.0 hub özelliği de bulunan monitöre kablosuz klavye fare alıcısı, flaş bellek gibi aygıtlarınızı kolayca bağlayabiliyorsunuz. Ek olarak dahili güç kaynağı kullanıldığı için adaptörlerle uğraşmadan bir güç kablosuyla çalıştırabiliyorsunuz.