Anasayfa Haber Bülten MSI, Corsair, Cooler Master ve AMD, Play Fast Play Cool İçin Bir...

MSI, Corsair, Cooler Master ve AMD, Play Fast Play Cool İçin Bir Araya Geldi

MSI, Corsair ve Cooler Master, PC donanım markaları ile işbirliği içinde X570 platformunun çıkışı için başlatılan Play Fast Play Cool kampanyasını duyurdu.

“Play Fast” takımı, AMD ve Corsair tarafından da desteklenen yeni PCIe 4.0 standardını kullanan maksimum performansı temsil ediyor. Karşısında ise Cooler Master liderliğindeki “Play Cool” takımı var. Bu kampanya ile özellikleri seçerseniz seçin, sisteminizin performansından ödün vermemeniz amaçlanıyor. MSI anakartlar her iki takımı da sonuna kadar destekliyor.

Tüm IFA 2019 haberlerine bu bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

“#PlayFastPlayCool kampanyasını dünyanın en büyük iki oyun donanımı markası ile birlikte sunmaktan duyuyoruz” diyen MSI bilgisayar ve ekranlar bölümü genel müdürü Ted Hung, ” ‘Play Fast’ and ‘Play Cool’, oyuncuların platform özelliklerini karşılaştırmaları için çok ilginç bir yöntem. Ayrıca X570 oyuncu anakartlarımızın etkileyici hızaşırtma ve uyumluluk özelliklerini sergilememiz açısından da bulunmaz bir işbirliği fırsatı” yorumunu yaptı.

AMD’nin müşteri bilgisayar çözümleri direktörü Travis Kirsch, “3.nesil AMD Ryzen™ 3000 serisi masaüstü işlemciler, nihai kullanıcı deneyiminde beklentilerin de ötesine geçiyor. 3. Nesil AMD Ryzen işlemcilerin çığır açan performansı ve yeni özellikleri, en son üretim teknolojileri ile bir araya geldiğinde oyuncular için son derece esnek bir platform haline geliyor. Özelleştirilebilen performans artışı için “Otomatik hızaşırtmalı Precision Boost Overdrive” gibi benzersiz özelliklerimizi destekleyen yeni X570 platformunu MSI gibi sektör lideri çözüm ortaklarımızla birlikte sunmaktan gurur duyuyoruz” dedi.

CORSAIR kurucusu ve CEO’su Andy Paul, “CORSAIR olarak MSI’ın X570 anakartları ve 3.Nesil AMD Ryzen işlemcilerin çıkışında rol oynamaktan gurur duyuyoruz” dedi: “Yeni FORCE MP600 SSD ürünümüz, yeni donanımları ve PCIe 4.0 platformunun avantajlarını sonuna kadar kullanarak inanılmaz sıralı okuma ve yazma hızlarına ulaşıyor ve bu sayede oyunda hız arayan kullanıcıları beklentilerini sonuna dek karşılıyor“.

Cooler Master Avrupa Pazarlama Müdürü Joost Gommans ise “Play Cool” takımı için en önemli unsur sıradışı soğutma verimliliğidir. Cooler Master MasterLiquid ML240P Mirage, en yoğun multitasking görevlerinde bile 3.nesil AMD Ryzen 3000 serisi CPU’ların gücünü kararlı ve üstün bir soğutma ile maksimum seviyeye çıkarır… Ayrıca Cooler Master hepsi bir arada soğutma ürünlerinin tamamı da MSI Mystic light Sync RGB yazılımı ile tam uyumludur. Böylece tüm sistem ışıklandırmasını senkronize ederek mükemmel görünümlü bir RGB GAMING PC oluşturabilirsiniz” yorumunu yaptı.

MediaMarkt’ın katkılarıyla IFA 2019’dan en yeni gelişmeleri sizlere aktarmaya devam ediyoruz.