Anasayfa Haber Sony Xperia 2 İçin Geri Sayım Başladı

Sony Xperia 2 İçin Geri Sayım Başladı

Sony Xperia 2 tanıtım videosu

Sony Xperia 2 için geri sayım başladı. Sony’nin bir süredir sızıntılara konu olan yeni amiral gemisi için tanıtım videosu yayınlandı.

Şirket tarafından yapılan açıklamaya göre, bir süredir geliştirilmekte olan Sony Xperia 2, 5 Eylül’de, bizim de MediaMarkt desteğiyle katılacağımız IFA 2019 etkinliğinde resmi olarak lanse edilecek.

Tüm IFA 2019 haberlerine bu bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

Xperia 1 modelinin hemen ardından yeni amiral gemisi üzerine çalışmalara başlayan Sony, bugün bahsi geçen telefonunu tanıtacak. Bildiğiniz üzere Sony Xperia 1 modeli oldukça uzun olduğundan dolayı birçok akıllı telefon kullanıcısı tarafından olumsuz eleştiriler ile karşı karşıya kalmıştı.

Kullanıcılardan gelen geri bildirimleri değerlendiren Sony, yayınlamış olduğu tanıtım videosu ile beraber Xperia 2’nin avuç içine sığacak boyutlarda olacağını müjdeledi.

Sony Xperia 2 tanıtım videosu

Son paylaşılan raporlara göre, serinin yeni telefonu 4K çözünürlüklü 6.1 inç boyutundaki OLED ekran ile beraber lanse lanse edilecek. Bunun yanı sıra yine aynı raporda bugün tanıtılacak olan telefonun Galaxy S10 ile aynı ekran boyutunda olacağını da belirtelim. Bu da telefonu avuç içine rahatlıkla sığacağı anlamına geliyor.

Yine 21:9 en/boy oranına ev sahipliği yapacak olan telefon, 7 nm Snapdragon 855 Plus işlemcisinden gücünü alacak. Bunun yanı sıra paylaşılan raporlarda telefonun arkasında yer alacak olan üçlü kamera kurulumu ise telefonun sol üst köşesine konumlandırılacak. Şimdilik, Sony’nin yeni amiral gemisi ile ilgili tüm bilinenler bunlarla sınırlı. Dilerseniz, lafı daha fazla uzatmadan sizleri yayınlanan tanıtım videosu ile baş başa bırakalım.

Sony Xperia 2 Tanıtım Videosu