Anasayfa Haber Tansiyon Ölçebilen Akıllı Saat ASUS VivoWatch SP Tanıtıldı

Tansiyon Ölçebilen Akıllı Saat ASUS VivoWatch SP Tanıtıldı

Asus VivoWatch SP özellikleri

ASUS, IFA 2019 etkinliğinde, kapsamında tansiyon ölçebilen ASUS VivoWatch SP akıllı saatini duyurdu.

MediaMarkt’ın katkılarıyla en yeni gelişmeleri sizlere aktarmaya devam ediyoruz. ASUS, Almanya’nın başkenti Berlin’de düzenlenen IFA 2019 etkinliği kapsamında yeni akıllı saatini duyurdu. 2019’un son çeyreğinde piyasaya sunulacak olan ASUS VivoWatch SP özellikleri ile ön plana çıkmayı başarıyor. Peki, ASUS’un yeni akıllı saati bizlere ne gibi yenilikler sunuyor? Gelin bu yeniliklere yakından göz atalım.

Tüm IFA 2019 haberlerine bu bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

ASUS VivoWatch SP Özellikleri

Son zamanlarda Apple, Samsung ve Huawei’nin ön planda olduğu giyilebilir teknoloji pazarına bir yeni ürün de ASUS’dan geldi.

Yeni akıllı saat ile ilgili paylaşılan bilgilerde, VivoWatch SP modelinin 50 metre derinliğe kadar su geçirmediğini görmekteyiz. Bunun yanı sıra uzun pil ömrü ile dikkat çeken VivoWatch SP, tek bir şarj ile 14 gün boyunca kullanılabiliyor.

Asus VivoWatch SP özellikleri

Sahip olduğu teknolojilerle ön plana çıkan ASUS’un yeni akıllı saati dahili bir kalp atış hızı sensörüyle birlikte geliyor. Bu sensör sayesinde kullanıcılar spor aktivitelerini anlık olarak akıllı saat üzerinden de takip edebiliyor.

Bunun dışında, vücuttaki oksijen miktarını ölçebilen bir sensöre de ev sahipliği yapan VivoWatch SP, aynı zamanda dahili bir tansiyon ölçüm sistemini de bünyesinde barındırıyor. Ancak, bu sistemin şimdilik nasıl çalışacağı bilinmiyor.

Son olarak GPS, EKG, 14 günlük pil ömrü ve tansiyon ölçme gibi özelliklerle ev sahipliği yapan akıllı saatin çıkış tarihi ve fiyatı ile ilgili henüz resmi bir açıklamanın yapılmadığını da belirtelim.