Anasayfa Etkinlik IFA Huawei P30 Pro Yenilendi ve İki Yeni Renk Seçeneğine Kavuştu

Huawei P30 Pro Yenilendi ve İki Yeni Renk Seçeneğine Kavuştu

Huawei P30 Pro yenilendi!

MediaMarkt’ın katkılarıyla en yeni haberleri aktardığımız IFA 2019’da, Huawei yenilenen P30 Pro’yu tanıttı. Videomuzda bu yeni renklere ve yeni P30 Pro’lara yakından baktık…

P30 Serisi’nin zarif tasarımına devam eden yeni P30 Pro, yeni tasarımı ile birlikte, geliştirilmiş fotoğraf ve video düzenleme işlevlerine sahip. Yeni P30 Pro aynı zamanda EMUI10’u destekleyecek ve tüm yapay zeka senaryolarının kapısını açacak.

Tüm IFA 2019 haberlerine bu bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

 

Huawei P30 Pro İncelemesi…

Huawei Tüketici Elektroniği Grubu CEO’su Richard Yu yaptığı sunumda, “HUAWEI P30 serisi, geçtiğimiz altı ay boyunca 16,5 milyon adetin üzerinde satışla tüketicilerin favorisi olarak kalmaya devam etti. Bu rakam P20 serisine göre yüzde 53 daha fazla. Yeni P30 Pro, kullanıcıya yeni bir fotoğraf deneyimi sunacak ve yeni renkleri, çift doku tasarımıyla daha zengin, daha heyecan verici bir tüketici deneyimi yaratacak” dedi.

Doğadan ilham alan Yeni P30 Pro’lar, iki yeni renk şeması getiriyor. Denizi yansıtan Mystic Blue ve Misty Lavender. Yeni P30 Pro, büyük cam arka panelin getirdiği sorunları çözen katmanlı bir yapı oluşturmak için iki dokuyu kullanarak parlak ve mat yüzey arasında yumuşak bir geçiş elde etmeyi hedeflemiş.

Gece vakti insan yüzlerini aydınlatmak ve güzelleştirmek için gece çekim moduna yeni bir “süper gece selfie’si” işlevi eklendi. Bu yeni fotoğraf modu, arka plandaki ışık kaynaklarının parlaklığını düşürerek karanlık, doğal, üç boyutlu, zarif bir selfie ve elde etmek için arkaplan vurgusunu fazla pozlamadan karanlık alanın detayını iyileştiriyor.

Tamamen yeniden tasarlanan HUAWEI Vlog AI düzenleme işlevi, galerideki fotoğraflardan ve videolardan tek bir tıklamayla müzik videoları oluşturulmasına izin veren işlevi destekliyor. Video otomatik olarak oluşturulduktan sonra, müzik, filtreler, efektler ve film ölçekleriyle daha da özelleştirebilir ve hatta daha fazla klip eklenebilir.

Süper portre modu, profesyonel bir diyafram bulanıklığı efekti getirerek, mükemmel katmanlama ile etkileyici ve sanatsal güzelliği vurgularken, fotoğraftaki ana karakterin arka plandan öne çıkmasını sağlıyor. ToF lensi, kesin derinlik algılama özelliği ile saç teli ayrıntı düzeylerini ve doğal sadeleştirmeyi elde etmek için AI algoritmasıyla çalışıyor. Nüanslar, portredeki herkesin yumuşak ve pürüzsüz bir arka plandan öne çıkmasını sağlamak için kıyafetlerin kıvrımlarından yüzün kıvrımlarına kadar dikkate alınıyor.

P30 Pro EMUI 10 Güncellemesi İçin İlk Sırada

Huawei P30 Serisi’nin kullanıcıları, tamamen yeni EMUI10 işletim sistemine ilk geçenler olacak. Dağıtık teknolojiyi kullanan EMUI10, kullanıcılara daha iyi senaryolara sahip akıllı bir deneyim sunuyor. İnsan faktörü araştırmasına dayanarak tasarlanan EMUI10 birinci sınıf bir deneyim yaratmayı amaçlıyor.

Dergi tarzı tasarım, daha şeffaf ve açık bir his yaratmak için kullanıcıya çok daha fazla kullanım alanı bırakıyor. Ek olarak, büyük yazı tipi ızgarası karmaşıklığı gidermek ve ekranı daha okunur hale getirmek için daha konsantre bir görsel odak oluşturuyor. Bu yöntem, kullanıcının görsel deneyimini geliştirmek için ayarların, takvimin, kişi listesinin ve diğer arayüzlerin estetik tasarımını genişletiyor.

EMUI10 ayrıca Windows ve Android arasındaki sınırları sistem seviyesinde kıran, yükseltilmiş bir kablosuz ekran sistemi olan “Çoklu Ekran İş birliği” de getiriyor. Bu özellik, PC ve cep telefonları arasındaki kesintisiz iş birliğini, çoklu ekran etkileşimini, cihazlar arasında sürükleyip bırakma özelliği ile gerçeğe dönüştürüyor. Kullanıcılar artık büyük bir dizüstü bilgisayar ekranından, fare ya da klavye gibi çevre birimlerinden tam anlamıyla faydalanabilecekler.