Anasayfa Haber Bülten Nokia IFA 2019’da 2720 Flip, 110 ve 800 Tough Modellerini Tanıttı

Nokia IFA 2019’da 2720 Flip, 110 ve 800 Tough Modellerini Tanıttı

HMD Global, IFA 2019’da Nokia 7.2 ve Nokia 6.2’nin ardından temel işlevlere sahip üç yeni Nokia telefonu daha tanıttı.

Nokia 800 Tough, HMD Global’in çıkardığı ilk dayanıklı Nokia telefon olarak Nokia telefonların dayanıklılığında ve pil ömründe iddialı olmayı hedeflerken, Google Assistan, WhatsApp, 4G gibi birçok temel modern teknolojiyi de bünyesinde barındırıyor.

Nokia 2720 Flip, boyut olarak küçük ve kolay taşınabilir olmakla birlikte bütünleşik yapay zeka teknolojisi sayesinde kullanılabilirlik açısından kullanıcıları yakalamayı hedefliyor. Son olarak Nokia 110 ise uygun fiyatlı bir telefon olarak ön plana çıkıyor.

Tüm IFA 2019 haberlerine bu bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

Yeni ürünlerle ilgili konuşan HMD Global’in Üst Düzey Ürün Yetkilisi Juho Sarvikas, “Temel işlevli telefon sınıfının lideri olarak takipçilerimizin farklı ihtiyaçlarını karşıladığımızdan emin olmak için tasarım, biçim faktörü ve işlevsellik alanlarında yenilik yapmayı sürdürüyoruz. Yeni Nokia temel işlevli telefonlarımızla portföyümüzü tamamen yeni kitlelere ulaşacak şekilde genişletiyor, en yeni özelliklere ve ağlara erişimi aşina olduğunuz Nokia telefon paketinde sunuyoruz. Nokia 800 Tough ile en dayanıklı Nokia telefonu tanıtmaktan gurur duyuyoruz. Açık hava maceraperestleri ve zorlu şantiye ortamlarında çalışanlar için ideal bir telefon olarak geliştirildi. Nokia 2720 Flip, Originals ailemizin yeni bir ferdi olarak dijitalden arınma ve erişilebilirlik ihtiyaçlarını kusursuz bir şekilde dengeliyor. İlk kez temel işlevli telefon kullanacak olanlara internete bağlanma özelliğini sunan Nokia 110, yolda eğlenmenizi sağlayacak özelliklere sahip.”

Nokia 800 Tough Özellikleri

Nokia 800 Tough, HMD Global’in sunduğu ilk arazi koşullarına dayanıklı telefon olarak ön plana çıkıyor. Nokia 800 Tough, su ve toza dayanıklı olmakla kalmayıp aynı zamanda düşmelere karşı korunuyor ve yoğun sıcaklıklara dayanacak şekilde tasarlanmış olması, onun zorlu şantiyelerde uygun bir tercih olmasını sağlıyor.

Takipçilerin modern bir telefondan bekleyebilecekleri Google Assistan, WhatsApp ve Facebook gibi popüler uygulamaları, 4G bağlantısını ve daha fazlasını da sunuyor.

Nokia 2720 Flip Özellikleri

Klasik katlanır telefonların günümüz kullanıcıları için yeniden tasarlanmış hali olan Nokia 2720 Flip, küçük ve kolay taşınabilir olmasının yanı sıra bütünleşik yapay zeka teknolojisine sahip. Nokia 2720 Flip, aşina olduğumuz katlanır tasarımını, dayanıklı bir cihaz yapısıyla destekliyor.

Takipçilerine modern özellikler sunan Nokia 2720 Flip, gerektiğinde bağlantıda kalmanızı sağlayabilmek amacıyla WhatsApp ve Facebook uygulamalarını barındırıyor. Ve tek düğmeye dokunarak kullanılabilen Google Assistan, kullanıcıların sadece seslerini kullanarak daha fazlasını yapabilmelerini sağlıyor. Beklenmedik bir durumun meydana gelmesi halinde kullanılabilen Nokia 2720 Flip’in acil durum düğmesi ve ICE (Acil Durum) bilgilendirme menüsü, onu çocuklarınız için de uygun bir telefon haline getiriyor.

Nokia 110 Özellikleri

Temel işlevli telefon serimizin yeni üyesi Nokia 110, yolda eğlenebilmenizi sağlayacak her şeye sahip: müzik koleksiyonunuz için bir MP3, bütünleşik kamera ve FM radyo. Nokia 110’da ayrıca klasik Yılan oyunu gibi en sevdiğiniz oyunlar var ve pil süresi, tek şarjla gün doğuşundan gün batışına kadar konuşabilmenize imkan tanıyor. Başarılı Nokia 105’e göre daha gelişmiş özellikler sunmak üzere tasarlanan Nokia 110, çok benzer bir fiyat noktasında daha fazla eğlence için ek olarak kamera, müzik ve oyunlar sunuyor.

True Wireless Nokia Power Kulaklıklar

Ödüllü Nokia True Wireless Kulaklıkların yakaladığı başarının ardından HMD Global, True Wireless Kulaklık ailesinin son ferdi olan True Wireless Nokia Power Kulaklıkları tanıttı. Yeni kablosuz kulaklıklar, taşınabilir şarj kılıfıyla birlikte daha uzun süre kullanılabilecek şekilde tasarlanmış. Toplamda 150 saat gibi çok uzun süre müzik dinlemeyi sağlayabilmek için 30 defaya kadar tekrar şarj edilebiliyor.

True Wireless Nokia Power Kulaklıklar, 6 mm Grafen diskler sayesinde kaliteli ses sunabiliyor. 1 metre derinlikte 30 dakikaya kadar su geçirmez ve IPX7 koruma sınıfına sahip.