Anasayfa Haber Galaxy A90 5G Aylık Güvenlik Güncellemelerini Almayacak

Galaxy A90 5G Aylık Güvenlik Güncellemelerini Almayacak

Samsung Galaxy A90 5G

Son paylaşılan raporlara göre Samsung Galaxy A90 5G aylık güvenlik güncellemelerini almayacak.

Bildiğiniz üzere Samsung geçtiğimiz günlerde Galaxy A90 5G modelini duyurmuştu. Samsung’un amiral gemisi olmayan ilk 5G akıllı telefonu olarak duyurulan A90 5G, paylaşılan raporlara göre aylık güvenlik güncellemelerini almayacak.

749 euro‘luk fiyat etiketiyle önümüzdeki günlerde Avrupa’da satışa sunulacak olan A90 5G, ortaya çıkan bilgilere göre güvenlik güncellemelerini üç ayda bir alacak. Yine aynı raporda yer alan bilgilere baktığımızda ise Galaxy A serisine ait olan diğer modellerinde üç ayda bir güvenlik güncellemelerini alacağını görmekteyiz.

Galaxy A90 5G Özellikleri İle Neler Sunuyor?

Samsung’un amiral gemisi olmayan ilk 5G destekli akıllı telefonu olarak piyasaya sunulacak olan A90 5G, 6.7 inçlik Super AMOLED ekranın üzerine kuruluyor.

6.7 inçlik ekranıyla beraber kullanıcılarına Full HD+ çözünürlük sunan A90 5G, gücünü ise Snapdragon 855‘den alıyor. Sahip olduğu Snapdragon x50 5G modemiyle de 5G bağlantı hızını destekleyen A90 50, teknik özellikleriyle ön plana çıkmayı başarıyor.

7 nm fabrikasyon süreciyle üretilen Snapdragon 855 işlemcisine ise 6/8 GB RAM ve 128 GB dahili hafıza seçenekleri eşlik ediyor.

Kamera tarafında üçlü arka kameraya ev sahipliği yapan telefonda bizleri 48 Megapiksel çözünürlüklü bir ana kamera karşılıyor. Bu ana kamera ise sırasıyla 8 Megapiksel ultra geniş açılı ve 5 Megapiksel derinlik sensörü eşlik ediyor. Cihazın ön tarafına geldiğimizdeyse bizleri 32 Megapiksel çözünürlüğe sahip bir kamera sensörü karşılıyor.

Bunun yanı sıra Samsung DeX’i destekleyen ilk Galaxy A serisi modeli de olan A90 5G, 25W hızlı şarj destekli 4500 mAh kapasiteli bir bataryadan besleniyor.  Son olarak, haberin başında da belirtiğimiz gibi A90 5G, 749 euro’dan başlayan fiyatlarla satışa sunulacak.

İlginizi Çekebilir: LG G8X ThinQ Fiyatı ve Özellikleri