Anasayfa Haber Google Pixel 4 Serisinin Özellikleri ve Detayları Ortaya Çıktı

Google Pixel 4 Serisinin Özellikleri ve Detayları Ortaya Çıktı

Google’ın gelecek ay lansmanını yapması beklenen, Pixel 4 ve Pixel 4 XL cihazlarının nasıl göründüğünü gösteren videolar internet üzerind yayıldı.

Geçtiğimiz Haziran ayında yeni çıkacak Pixel serisi için Google bazı tüyolar vermişti. Özellikle arka kamera modülü ile merak uyandıran seri için bazı sızıntı görüntüler o dönemde de yayılmıştı. Bu kez Malezyalı bir parekendeci tarafından yayımlanan bir video gündemde yerini aldı.

Görüntüsünün Pixel 4 cihazına ait olduğu düşünülen videoda, teknoloji meraklıları cihazın tasarımı ve özellikleri konusunda bir sürprizle karşılaşmadı. Telefonun sızdırılan görüntüleri Google’ın resmi açıklamalarına uygun görünüyor. Cihazın arka tarafı parlak malzemeden ve aynı zamanda LED flaşlı çift kamera barındırıyor. Güç ve ses düğmelerinin sağda olduğu gözlemlenen Pixel 4’te, USB Tip-C bağlantı noktasını çevreleyen çift hoparlör özelliği de mevcut.

Google Pixel 4 XL’den de haber var

Yayılan diğer videonun ise Pixel 4 XL’ye ait olduğu tahmin ediliyor. Pixel 4 gibi, Pixel 4 XL’de Google’ın diğer telefon tasarımlarına benzer şekilde olacak. Pixel 4 XL’nin en belirgin özelliği ise boyut olarak, bir alt sürümünden daha büyük olması. 440 x 3040 piksel ile 6,3 inç ekran gösterdiği iddia edilen cihazın, bataryası da 3700 mAh’lık bir batarya olduğu için daha büyük olacak.  Bunun yanı sıra, Pixel 4 XL’in arka kamera sistemi ise kullanıcıya daha geniş bir renk yelpazesi sunuyor. Diğer tüm özellikleri ise Pixel 4’ün özellikleri ile benzer nitelikte.

Pixel 4 serisi için beklenen tarih geldi

Google, Pixel 4 serisi için geçtiğimiz günlerde sinyal vermişti. Ancak söylentiler tam tarihinin 18 Ekim olacağına işaret ediyor. Google’ın Ekim ayının başlarına doğru, seri ile ilgili tüm açıklamaları yapmış olması bekleniyor.

Serinin satışa sunulması ile birlikte fiyatlandırmanın nasıl olacağı da merak edilenler arasında. Google, hem Pixel 3 hem de Pixel 3 XL’in 900 doların altında piyasaya sürmüştü ve fiyatta henüz değişikliğe gitmedi. Bu durumdan yola çıkılarak Pixel 4’ün 799 ve Pixel 4 XL’nin en az 899 dolara kadar fiyatlandırılabileceği tahmin edilenler arasında.

İlginizi çekebilir: Uygun Fiyatlı Google Pixel 3a ve Pixel 3a XL Tanıtıldı