Anasayfa Haber Tesla Pickup İçin Çıkış Tarihi Belli Oldu

Tesla Pickup İçin Çıkış Tarihi Belli Oldu

Tesla Pickup çıkış tarihi

Tesla Pickup çıkış tarihi Elon Musk tarafından açıklandı. Elon Musk’ın açıklamasına göre Tesla’nın merakla beklenen pickup modeli önümüzdeki aylarda tanıtılabilir.

Bu yaz tanıtılması beklenen Tesla Pickup ile ilgili bugün önemli bir gelişme yaşandı. Yaşanan gelişmeyle beraber Tesla Pickup‘ın çıkış tarihi Elon Musk tarafından açıklandı.

Elon Musk’ın Twitter üzerinden gelen soruya cevap vermesiyle ortaya çıkan Tesla Pickup çıkış tarihi ise herkesi şaşırttı. Haberin hemen başında da belirtiğimiz gibi Tesla’nın elektrikli pick-up’ı 2020’nin yaz ayında tanıtılması bekleniyordu.

Fakat, Musk’ın gelen soru üzerine verdiği cevap ile merakla beklenen elektrikli pick-up’ın ”büyük olasılıkla” Kasım 2019’da tanıtılacağı netlik kazandı.

Tabiri caizse sır gibi saklanan Tesla’nın elektrikli pick-up’ı ile ilgili şimdilik herhangi bir şey bilinmiyor. Fakat, son zamanlarda paylaşılan taslak görsellerine göre yeni aracın Ford F-150‘nin baz alınarak geliştirildiğini görmekteyiz.

Hatırlarsanız, Elon Musk 2017 yılında yapmış olduğu açıklama ile beraber Model Y’nin hemen ardından bir pick-up geliştireceklerine dair söz vermişti. Bahsi geçen modelin temel tasarım konuları üzerinde 5 yıldır kafa yorduğunu da belirten Musk, elektrikli pick-up’ı geliştirmek için sabırsızlandığına da özellikle dikkat çekmişti.

Bunun yanı sıra Musk, pickup modelinin özelliklerinin Ford F-150’den daha iyi ve bir spor araba kadar da hızlı olacağını belirmişti.

İlginizi Çekebilir: Elon Musk, Tam Otonom Tesla Otomobiller İçin Tarih Verdi