Anasayfa Haber Bülten ASUS Profesyoneller ve Oyunculara Yönelik Yeni Ürünlerini Tanıttı

ASUS Profesyoneller ve Oyunculara Yönelik Yeni Ürünlerini Tanıttı

ASUS IFA 2019

ASUS, Berlin’de düzenlenen ve bizim de MediaMarkt desteğiyle katıldığımız IFA 2019’da, profesyonellere ve oyunculara yönelik yeni dijital çözümlerini tanıttı.

Şirket, ProArt StudioBook One, ProArt StudioBook Pro X gibi dizüstü bilgisayarından oluşan yeni ProArt StudioBook serisi ile beraber ZenBook Pro Duo ve ROG Zephyrus M GU502 Gümüş gri oyuncu dizüstü bilgisayarının tanıtımını da yaptı.

İçerik Üreticileri için ASUS ProArt Ailesi

Fotoğraf ve videografi gibi geleneksel içerik oluşturma alanlarındaki profesyonellerin artan ihtiyaçlarını karşılamakla birlikte 3D tasarımcılara ve oyun geliştiricilere yeni çözümler sunmayı hedeflediğini aktaran firma, ProArt ailesinin yeni üyelerini IFA’da tanıttı.

ProArt StudioBook One

ProArt StudioBook One’daki 4K UHD PANTONE onaylı ekran aynı zamanda 120Hz’lik bir yenileme hızına sahip ve bu ekranı çevreleyen çerçevelerin nanoedge teknolojisi ile incelmesiyle birlikte yüzde 84 ekran / kasa oranına ulaşılmış. Canlı görseller, yüzde 100 geniş Adobe RGB renk gamı ​​ve Delta-E değeri <1 olan en geniş renk aralığı ve hassasiyeti sağlanabiliyor.

ProArt StudioBook Pro X

ProArt StudioBook Pro X, ASUS ScreenPad 2.0 ve dört-kenarlı ASUS NanoEdge ekrana sahip ilk Quadro dizüstü bilgisayarı olarak tanıtıldı. ProArt StudioBook Pro X’in, aynı zamanda yüzde 97 DCI-P3 renk alanı kapsamı ile olağanüstü geniş bir renk gamını desteklediği ve yüksek renk doğruluğu sunduğunu ekleyelim.

Kullanıcılar aynı zamanda NVIDIA Quadro RTX 5000 grafiklerle çok katmanlı dosyaları düzenleyebilir ve oluşturabilirler. 9. Nesil Intel Xeon veya Intel Core i7 altı çekirdekli işlemci tarafından desteklenen bu yeni bilgisayar serisi, çok fonksiyonlu uygulamaları işlemek için tasarlanmış.

Tüm IFA 2019 haberlerine bu bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

ZenBook Pro Duo (UX581)

ASUS ZenBook Pro Duo (UX581), orijinal ScreenPad ailesinin özellikleri daha da geliştirilmiş bir versiyonu olan yeni ASUS ScreenPad Plus’ı içeren yeni bir teknoloji olarak tanıtıldı. Bu yeni teknolojinin, tam genişlikte ikinci bir dokunmatik ekrana sahip ultra taşınabilir bir dizüstü bilgisayar olduğu söylendi.

ZenBook Pro Duo’nun, 9. Nesil Intel Core işlemci ve 16 GB RAM ile NVIDIA GeForce RTX 2060 grafik çözümü sunduğu belirtilirken, 1 TB’a kadar PCIe 3.0 x4 SSD ile ultra hızlı depolamaya sahip olduğu verilen diğer donanım detayları arasında.