Anasayfa Haber Bülten TCL Yeni Aile Saati MT40s Modelini Tanıttı

TCL Yeni Aile Saati MT40s Modelini Tanıttı

MediaMarkt’ın desteğiyle katıldığımız IFA 2019 fuarında, TCL Communication, yeni giyilebilir cihazı TCL MOVETIME Aile Saati MT40s’i tanıttı.

Bu giyilebilir cihaz, ileri yaştaki yetişkinlerin birine ihtiyaç duymaksızın günlük hayatlarını sürdürmelerine yardımcı olacak ilgi ve desteği sunmayı amaçlıyor. TCL MOVETIME Aile Saati MT40s; kullanıcıların arkadaşları ve aileleriyle 4G bağlantısı sayesinde iletişimde kalmalarını, görüntülü arama, fotoğraf paylaşma ve sesli mesaj gönderme seçeneklerinden faydalanmalarını sağlıyor.

Tüm IFA 2019 haberlerine bu bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

Güvenli bölge ve özelleştirilebilen konum belirleme özelliğiyle donatılan bu akıllı saat; aktivite izleyici, uyku gözlemleyici, ilaç ve randevu hatırlatıcı özelliklerine sahip. Tüm bu özelliklerin yanı sıra, TCL MOVETIME Aile Saati MT40s, basit ve büyük yazı tipine sahip sezgisel arayüze sahip.

Basit arayüzüyle kolay kullanımlı akıllı saat

MOVETIME Aile Saati, ileri yaştaki yetişkinlerin aileleri ve arkadaşlarıyla her daim bağlantıda kalmalarını sağlıyor. İleri yaştaki yetişkinler tüm gün boyunca rahatlıkla saatin dahili kamerası ve 4G bağlantısı sayesinde tekli sohbetlerde veya grup sohbetlerinde sesli mesaj, fotoğraf ve emoji paylaşımı yapabiliyor.

İleri yaştaki yetişkinler, MOVETIME Aile Saati’nin konum belirleyici uygulamasını acil durumlarda kullanabiliyorlar. İleri yaştaki yetişkinler iyi hissetmezlerse veya yollarını kaybederlerse, aileleri üçüncü taraf haritalarıyla hassas coğrafi konum belirleme özelliğinden yararlanarak kendilerine kolayca ulaşabilirler. Acil bir durum olduğunda ise ileri yaştaki yetişkinler hemen yardım almak için SOS mesajlarını önceden ayarlanmış numaralara göndermek amacıyla MOVETIME’ın güç tuşuna üç saniye boyunca basabilir.