Anasayfa IFA IFA 2019 300 Hz Panel ile Yeni Acer Predator TRITON 500 Geliyor

300 Hz Panel ile Yeni Acer Predator TRITON 500 Geliyor

144 ve 300 Hz Paneller ile Acer Predator TRITON 500 Laptopla

144 Hz ve 300 Hz panel seçenekleri ile Acer Predator Triton içerisinde yeni nesil işlemci, ekran kartı ve daha fazlasını sunan, Acer’ın amiral gemisi oyuncu dizüstü bilgisayarı. Gelin birlikte yakından bakalım…

17.9 mm incelikte kasa, yüzde 81.3 ekran kasa oranı ile yine ince çereveler dikkatimizi çekiyor. Nvidia GeForce RTX 2080 ekran kartının masaüstü performansındaki sürümü kullanılıyor. İçerisinde 8. Nesil Intel Core i7 8750H işlemci var. 144 Hz ekran tazeleme hızına sahip: Yeni modelde 9. Nesil Intel Core i7 işlemci, RTX 2080 Max-Q ve en önemlisi 300 Hz tazeleme hızına sahip bir panel kullanılacak. Bir diğer önemli noktada laptoplardaki IPS panellerin de hızlanması ve 3 ms tepki süresi sunabilmeleri.
Genel oalrak TN halen daha hesaplı, ayrıca renkleri de günden güne gelişiyor ancak IPS türevlerinin de hızlandığını görüyoruz.

Overclock ve fan kontrolü Predator Sense yazılımı üzerinden yapılabiliyor. Soğutmada 4. Nesil AeroBlade fanlara geçilmiş. Killer Doubleshot Pro ile kablolu ve kablosuz ağlarda Killer ağ yongaları kullanılmış. Kullanılan metal, kasa yapısı ve tasarım detayları agresif, Predator adını hakeden bir laptop ortaya çıkartıyor.

Acer, Tayvanlı bilgisayar devleri içerisinde hem Intel, Nvidia, hem de AMD, Radeon ikilisini sunan modeller ile son iki yılda önemli bir ivme kazandı. Acer Swift serisinin de, Predator modellerinin de incelemelerini Technopat.net’te bulabilirsiniz.

Tüm IFA haberleri ve videoları…
IFA Sponsorumuz Mediamarkt…
Güncel laptop ve Ultrabook modellerini MediaMarkt‘an satın alabilirsiniz..